Водоспад Фукурода, один з найкрасивіших водоспадів Японії (12 фото)

585

Водоспад Фукурода – популярний туристичний об’єкт, який в сезон удостоюється уваги тисяч людей. Він знаходиться в префектурі Ібаракі, в сорока кілометрах від затишного мальовничого парку Кайракуен у Міто.

Водоспад Фукурода входить в трійку найгарніших водоспадів в Японії, нарівні з водоспадами Наті і Кегон.

Відмінною особливістю водоспаду є кам’яний каскад, по якому стікає вода, утворюючи озерця на кожному із щаблів. Взимку, коли потік замерзає, виходить незвичайне дивовижне і красиве видовище.

Японські інженери, спеціально, прорубали тунель і зробили ліфт в скелі, що відгороджував водоспад від людських очей. Тепер туристи мають можливість не тільки милуватися водоспадом з унікальною оглядового майданчика, а й можуть піднятися на рівень верхнього ступеня Фукурода, насолодитися видом казкового потоку зверху вниз.

Все необхідне в далекій подорожі можна знайти в селі біля підніжжя водоспаду. Також неподалік розташований однойменний з водоспадом курорт Фукурода. Його основною визначною пам’яткою вважаються гарячі мінеральні джерела, які з давніх пір використовуються для лікувальних цілей. Так що туристи приїжджають сюди не тільки насолодитися природними видами, але і поправити здоров’я, поніжитися в природних теплих ваннах.

Водоспад Фукурода, Японія (1)

Водоспад Фукурода, Японія (2)

Водоспад Фукурода, Японія (3)

Водоспад Фукурода, Японія (4)

Водоспад Фукурода, Японія (5)

Водоспад Фукурода, Японія (6)

Водоспад Фукурода, Японія (7)

Водоспад Фукурода, Японія (8)

Водоспад Фукурода, Японія (9)

Водоспад Фукурода, Японія (10)

Водоспад Фукурода, Японія (11)

Водоспад Фукурода, Японія (12)