Оригінальні салати зі щавлем, які виходять легкими та смачними: 8 простих...

Що більшості з нас спадає на думку, коли потрібно приготувати щось зі щавлю? Правильно – зелений борщ, традиційну українську страву. Але мало хто знає,...

10 незвичайних українських страв, про які всі забули

Запитайте у будь-кого про українські традиційні страви і вам одразу згадають про борщ, вареники, голубці та холодець. Але наша національна кухня набагато різноманітніша та...

Як приготувати соковиту гуску в духовці: 5 оригінальних рецептів та секрети...

Розповімо, як вибрати, замаринувати і правильно запекти цілу гуску, щоб м'ясо було м'яким, а скоринка хрустка. Гуска відрізняється від іншої птиці товстою шкірою, «важкими» кістками...

15 найніжніших українських страв, які практично зникли з нашого столу

Українська традиційна кухня складається з простих у приготуванні сільських страв, основою яких є злакові та овочі, такі як картопля, капуста, буряк та гриби. Меню українців...

10 головних особливостей стародавньої української кухні

Ми із задоволенням смакуємо гамбургери, піцу і солодкі французькі макаруни. Та погодьтеся, що любов до борщу і вареників - просто у крові українця. Чому...

10 смачних страв на вечерю, які ви можете приготувати за 10...

Переважно ми не сильно заморочуємося з приготуванням вечері. Адже після важкого робочого дня хочеться швидше закинути до шлунку щось ситне і зайнятися переглядом улюбленого...

До вашої уваги історія кожного овоча на вашому столі. Ви не...

Історія овочів починається на зорі сучасного людства, коли мисливці-збирачі покинули Африку і почали заселяти всю планету, пише The Plant Guide. Розводити корисні рослини людина почала...

5 давніх рецептів українського борщу, які вас здивують (відео)

В Україні налічують  дуже багато різних рецептів борщів. В цій добірці борщі, які можуть здивувати своїми смаками, виглядом і технологією приготування. Це відтінки червоного...

Що класти у Великодній кошик? Значення, символіка та заборони

Незабаром Великдень, коли всі християни святкують Воскресіння Ісуса Христа. Воскресіння Христа сталося на третій день по його смерті. У ніч перед Великоднем відбувається у...

5 рецептів паски для тих, хто готує її вперше

Великодні паски — це найголовніший елемент святкового столу. Хтось звик купляти їх у магазині, хтось замовляти в кондитерських, а комусь паски готує мама чи...

12 простих і розкішних закусок із сала

Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...

5 традиційних українських страв для вегетаріанців і тих, хто поститься

В нашій країні з кожним роком все більше розвивається культура вегетаріанства – тобто виключення м’яса та риби з свого раціону. У кожного свої мотиви...