10 фільмів, які ми ніколи не побачимо і ось чому

13536

Творці фільмів працюють наполегливо, аби вразити глядачів новинками кожного року. Режисери сповнені нових ідей, які б їм хотілося втілити на екрані. Вже важко уявити життя без «Зоряних війн», хоча в їх екранізацію та популярність раніше ніхто не вірив. Проте, деякі ідеї так і залишаються у мріях і не виходять на блакитні екрани.

Варто тільки уявити скільки шедеврів світового кіно ми з вами ніколи не побачимо. Інформацію про деякі з них нам вдалося знайти.

Форест Гамп 2

Ідея. Фільм хотіли знімати за мотивами книги «Гамп і Ко». Вона починається з того, що у сина Гампа діагностують СНІД, тому всі друзі відвертаються від нього. Після краху компанії Bubba Gump Shrimp Company, Форест вимушений мити підлогу у стрипбарі, аби заробити хоч якісь гроші на життя. У другій частині він потрапляє в саме серце теракту в Оклахома-Сіті, а також танцює з принцесою Діаною.

Чому не вийшов фільм?

Насправді, сценарій фільму не був повністю відхилений для знімання. Причиною того, що його не затвердили раніше стали події 2001 року у США. Сценарій фільму був оприлюднений 10 вересня 2001 року (за день до теракту), а тому режисер вирішив, що такий сюжет не зацікавить глядачів. Проєкт відклали на 20 років.

Вбити Білла 3

Ідея. У Квентіна Тарантіно була ідея зняти третю частину «Вбити Білла». Історія повинна була б відбуватися через 10 років після подій попереднього фільму. Перипетії відбуваються навколо дочки Беатрікс Кіддо «Нареченої», яка бере реванш над ворогами своєї матері.

Чому не вийшов фільм?

Тарантіно довго міркував над цією ідеєю, проте не наважився втілити її в життя.

Харлі та Джокер

Ідея. Після «Загону самогубців», де одним з персонажів була Харлі Квінн, виникла ідея створити нову історію. Вона розповідала б про божевільне кохання Джокера та Харлі. Продовження мало б успіх через увагу до яскравої акторки Марго Роббі.

Чому не вийшов фільм?

Студія, яка б повинна була працювати над фільмом, вирішила створити окрему історію про Джокера (фільм вийшов нещодавно з Хоакіном Феніксом у головній ролі). А Марго Роббі була на стільки впевнена у силі характеру своєї героїні, що не захотіла брати участь у зніманні фільму, де б відтворювались токсичні стосунки Харлі та Джокера. Ось тому була затверджена ідея «Хижих пташок». Фільм про Харлі Квінн вийде цього року.

Туристка

Ідея. Клер Ното написала сценарій до науково фантастичного фільму «Туристка». В ньому розповідалось про молоду та привабливу директорку компанії, Грейс Ріплі, яка насправді таємно прибула на Землю з іншої планети. Усі події відбуваються у наш час на Манхеттені. Грейс та такі ж самі інопланетяни шукають спосіб потрапити додому.

Чому не вийшов фільм?

Компанії Universal Pictures не сподобався сценарій у тому вигляді, який запропонувала Клер Ното. Потім цей сценарій переглядався декілька разів, проте результату це не дало. Згодом сценаристка знайшла іншу компанію, яка погодилась зняти фільм. Проте знову щось пішло не так.

Дивергент: Асцедент

Ідея. Остання книга «Дивергент» складається з двох частин. Одна з них була екранізована, а ось другу глядачі не побачать. Хоча саме друга частина повинна була б завершити історію.

Чому не вийшов фільм?

Останній фільм Дивергент не користувався великою популярністю серед глядачів, а тому зйомки вирішили припинити. Актриса, яка зіграла головну роль, була не задоволена тим, як закінчилась сага. Через це вона навіть міркувала над закінченням акторської кар’єри.

Нічні страхи

Ідея. Фільм планувався як сиквел до колись популярного фільму «Інопланетянин». Злі істоти-мутанти прилітають на Землю, щоб знайти Зрека. Їх лідер наказує відшукати їжу у лісі. Щоб виконати наказ, вони використовують гіпнотичний звук, який паралізує диких тварин. Пізніше Еліот разом з братом та сестрою потрапляють у полон до прибульців. ІТ поспішає їм на допомогу.

Чому не вийшов фільм?

Стівен Спілберг вирішив, що фільм «Інопланетянин» має логічне завершення і не потребує продовження. Тому ідею «Нічних страхів» відхилили. Нещодавно на екрани вийшов лише чотири хвилинний різдвяний ролик про Еліота та ІТі.

Мегаполіс

Ідея. Френсіс Форд Коппола замислювався створити фільм про утопічне місто. Головним героєм повинен був стати архітектор. Він намагається побудувати місто, яке стало б всесвітнім центром з найкращою економікою.

Чому не вийшов фільм?

Коппола був рішуче налаштований зняти цей фільм. Проте, події 11 вересня переконали продюсерів не погоджуватися на зйомки. Переїзд у Сан-Франциско та пошук нових можливостей для знімання також не дав позитивних результатів.

Люди-Х Початок: Магнето

Ідея. Фільм повинен був стати приквелом, який розповідає про початок протистояння між Професором Х та Магнето. Саме у цій стрічці вони розуміють на скільки є різними й перетворюються у справжніх ворогів.

Чому не вийшов фільм?

Сценарій вже був готовий, але зйомки фільму не були пріоритетними для студії Marvel. Замість «Люди-Х Початок: Магнето» глядачі побачили «Дедпул». Крім того, люди хотіли бачити тільки Ієна Маккеллена у головній ролі. Але технології для омолодження актора коштували б дуже дорого.

Ліга Справедливості: Смертний

Ідея. Творці фільму «Ліга Справедливості» хотіли дати іншу назву стрічці – «Ліга Справедливості: Смертний». Вона б починалася похороном одного з членів Ліги. Повідомити про те, хто був похований режисер хотів наприкінці фільму. Вся історія оберталася б навколо кожного з героїв і, врешті-решт, глядачі зрозуміли б що сталося.

Чому не вийшов фільм?

Хоч сценарій фільму був цікавий, проте через ряд факторів його довелося поки що покласти на полицю. Тим паче, що не знайшлося місця для знімання, а також виникли проблеми з розкладом робіт.

Х-23

Ідея. Після приголомшливого успіху історії про Логана, у творців фільму виникла думка зняти  стрічку про його дочку Лауру, Х-23.

Чому не вийшов фільм?

Режисер стрічки «Логан» досі зацікавлений втілити ідею в життя, проте далі розмов справа не заходить. Існує загальна ідея фільму, а ось сценарію немає. У найближчому майбутньому глядачі не зможуть порадіти цій новинці.

А який з цих фільмів хотіли б побачити ви?

автор Альона Гук спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти