Топ-5 цікавих романтичних комедій 2019 року

35150

2019 рік подарував кіноманам немало цікавих новинок – в тому числі й комедій. Тож якщо ви давно шукали, що б такого цікавого подивитися на вихідних – ось підбірка із топ-5 новеньких комедій від Deztop, що вийшли на великі екрани минулого року.

ЧИ ВМІЄШ ТИ ЗБЕРІГАТИ СЕКРЕТИ?

Американська романтична кінокомедія, знята за мотивами однойменного роману Софі Кінселли.

Літак, в якому летить Емма, мало не розбивається, і від жаху вона розповідає всі свої секрети сусідові по кріслу. Незнайомець виявляється директором її компанії, і ця зустріч змінює все її життя…

ВЕСІЛЬНИЙ РІК

Американська романтична кінокомедія режисера Роберта Лукетича.

Фотограф Мара Хікі вирішила ніколи не виходити заміж. Незважаючи на те, що її коханий бойфренд налаштований досить серйозно, дівчина впевнена, що не створена для сімейного життя. Отримавши запрошення на 15 весіль протягом року, Мара ризикує переглянути свою думку щодо заміжжя…

ОЧИМА СОБАКИ

Американський комедійно-драматичний фільм режисера Саймона Кертіса, знятий за мотивами роману “Мистецтво перегонів під дощем” Гарта Стайна.

Енцо – звичайний пес. Принаймні він був звичайним, поки його не обрав собі професійний гонщик Денні Свіфт. Так почалася їхня спільна історія. Кожен із них живе швидкістю, жадає її. Тільки один отримує її в кабіні машини на трасі, а другий на своїх лапах або коли господар візьме із собою покататися.

Тільки поряд із такою людиною як Денні Енцо зміг зрозуміти, що навички, які потрібні в гонках, відмінно підходять і для успішної подорожі по життю…

БОЖЕВІЛЬНА ПАРОЧКА

Шарлотта Філд – одна з найвпливовіших бізнесвумен планети. Цілеспрямована, розумна, чарівна, вона хороша в будь-якій справі, за яке береться. Фред Фларскі – талановитий, але ексцентричний і схильний до саморуйнування журналіст. У них немає нічого спільного крім того, що вона – його перша любов.

І ось через роки вони випадково зустрічаються знову. Фред зачаровує Шарлотту, і вона несподівано для всіх (і для самої себе) наймає його в якості спічрайтера для своєї передвиборної кампанії… Їх возз’єднання запускає ланцюжок запаморочливо безглуздих і небезпечних подій світового масштабу.

ЧОГО ХОЧУТЬ ЧОЛОВІКИ

Американська кінокомедія режисера Адама Шенкмана стала ремейком фільму “Чого хочуть жінки” 2000 року.

Алі Девіс – спортивний менеджер, яка домоглася великого успіху. Однак її просуванню по кар’єрних сходах заважають чоловіки-колеги. До того ж дуже складно укладати контракти зі спортсменами, які бояться довіряти жінкам, вважаючи, що ті нічого не тямлять в спорті.

Алі впевнена, що їй було б набагато простіше, якби вона вміла розуміти протилежну стать. І одного разу вона отримує таку можливість. Відвідавши ворожку і випивши приготований їй чай, Девіс починає чути думки всіх чоловіків, які опиняються поруч з нею. Чи зможе вона скористатися цією можливістю і домогтися того, що так довго прагнула?..



• не пропусти