Тайська кухня: 27 найсмачніших страв (фото)

Жителі Таїланду - відносно бідний народ, але голодують тут тільки ледачі. Сприятливі природні умови дозволяють місцевим фермерам вирощувати по три врожаї за рік. Фрукти,...

12 ресторанів, в яких вам буде не до їжі

У світі так багато приголомшливих місць, в яких варто побувати хоча б раз в житті! І нітрохи не менше страв, які хочеться покуштувати. Але...

Десять найбільш дивних делікатесів з живих тварин, або їжа що ворушиться

Деякі люди не їдять омарів, тому що їх готують живими. Якщо їх готувати, коли тварина вже померла, то це може бути небезпечним для життя,...

4 традиційні українські страви вересня

Українська традиційна кухня формувалась на основі локальних сезонних овочів та фруктів, зернових культур та інших продуктів. У вересні наставав сезон горіхів: ліщини та грецьких,...

5 рецептів осінніх пирогів

З першими похолоданнями все частіше ми обираємо залишитись вдома, замість прогулянки у вихідний. Один з найкращих способів провести час вдома з користю – спробувати...

Борщ, каша та кисіль: що їли українці до появи картоплі?

Сьогодні картопля – чи не найголовніший національний продукт харчування. Але ще якихось 300 років тому наші предки навіть не знали, як виглядає цей диво-овоч....

5 українських рецептів, незамінних взимку

Після Водохреща залишається декілька тижнів до початку Великого посту, тож саме у цей морозний час, українці могли раніше побалувати себе найрізноманітнішими гарячими стравами. Пропонуємо...

Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)

Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...

Зимове меню: 5 українських страв з гороху

Взимку раціон українців складався з одних і тих самих продуктів. ЦЕ були різні коренеплоди, крупи, страви з борошна та квашеної капусти. З сушених грибів,...

16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали

В Україні борщ здавна вважався символом міцної родини: усі інгредієнти у полив’янім горщику, варяться, бурлять, а потім, мліючи, передають свої аромати і смаки одне...

7 незвичайних страв із гарбуза

Коли приходить сезон — гарбузи вважають скоріше прикрасою осені і її символом, ніж продуктом для щоденного використання. З нього готують декілька разів суп, кашу...

24 “найсмачніших” фактів про суші, які невідомі навіть шанувальникам японської кухні

Мільйони людей у всьому світі шалено люблять суші. Ця страва за останні 20 років практично завоювало весь світ. У суші багато білків, ними просто...