5 традиційних українських страв для вегетаріанців і тих, хто поститься

В нашій країні з кожним роком все більше розвивається культура вегетаріанства – тобто виключення м’яса та риби з свого раціону. У кожного свої мотиви...

Працівники кафе і ресторанів розповіли, яку їжу вони нізащо не замовлять...

Уявіть: ви сидите у ресторані і буквально пожираєте меню очима. Але при цьому ви навіть уявити собі не можете, що «пожирати» деякі страви з цього...

Кращі гастрономічні маршрути: 7 країн, які варто відвідати мандрівникам-гурманам

Гастрономічний туризм - доволі молодий напрямок, але у нього вже є свої прихильники і шанувальники. Звичайно, сьогодні можна покуштувати страви будь-якої кухні, не виїжджаючи зі...

10 сортів пива з найбільш незвичайним смаком (фото)

Виробники алкогольної продукції не перестають дивувати, створюючи все нові і нові напої з незвичайним смаком. Деякі з нижчеперелічених напоїв, правда, є експериментальними і зварені всього...

8 прийомів кафе і ресторанів, про які знають лише їхні власники

Про ресторани існує чимало «страшилок»: кажуть, що на кухні часто панує антисанітарія, кухарі прагнуть нагодувати простроченими продуктами, а офіціанти тільки й чекають нагоди плюнути...

Щоб не стояти щодня біля плити, заморожуйте готові страви про запас....

Згідно опитування, жінки в середньому витрачають більше 8 годин на тиждень на приготування їжі. А якщо скласти весь час, який жінки проводять біля плити...

5 рецептів домашнього хліба: з дріжджами та без, на заквасці та...

Випікання хліба в українських родинах – це цілий культ, з яким пов’язано безліч традицій, обрядів та прикмет. Кожна господиня оберігала свій власний рецепт хліба...

Ресторація середньовічної кухні «Тлустий Гусак», м. Львів

Львів завжди зустрічає нас багатством смаків і неймовірними видовищами. Ніжний шоколад, запашна кава, бігос, штруделі і шніцелі - кожен, навіть самий недосвідчений турист знає, де...

Як виглядає щоденне меню олімпійських чемпіонів

Для тих, хто цікавиться, яку дієту дотримуються всесвітньо відомі спортсмени, турецький фотограф Уміт Бектас зняв атлетів і їх денний раціон. Виявилося, що в залежності...

Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото

Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...

Варенуха, муселець та спотикач. Алкогольні вподобання українців часів Київської Русі

Українці насправді у жодні часи не відзначались надмірною любо`ю до горілки, хоч алкоголь відомий нам ще з язичницьких часів. Здавна тут пили значно вишуканіші...

Ми розкрили 10 кухонних міфів, які так полюбляють наші мами

Наші бабусі і мами роками накопичули корисні кухонні поради, щоб передати їх наступним поколінням. В епоху інтернету таких лайфхаків стає все більше і більше...