Лікарі стверджують: українські страви найкорисніші

Всі наші улюблені страви: вареники, борщ, і сало - дуже корисні для організму. Лікарі переконані, що особливу цінність представляють ті страви, основні інгредієнти яких...

До вашої уваги історія кожного овоча на вашому столі. Ви не...

Історія овочів починається на зорі сучасного людства, коли мисливці-збирачі покинули Африку і почали заселяти всю планету, пише The Plant Guide. Розводити корисні рослини людина почала...

50 смачних страв, які обов`язково треба спробувати хоч раз у житті...

Наше життя занадто коротке, щоб витрачати його на страви однієї національної кухні. Бо ж у світі так багато всього смачного і цікавого! Ми підготували...

Кондитери розповіли, як вибрати якісні та смачні фрукти і овочі

Всесвітня організація охорони здоров'я радить вживати щодня не менше 400 г овочів, фруктів і ягід. З настанням літа свіжовичавлені соки, смузі, ягідні пироги і салати виходять особливо...

7 крутих фільмів знятих в одному місці

Аби зняти вдалий фільм, не обов’язково вкладати в нього колосальний бюджет, витрачати чималі суми на спецефекти та костюми чи їхати у різні кінці світу...

Працівники кафе і ресторанів розповіли, яку їжу вони нізащо не замовлять...

Уявіть: ви сидите у ресторані і буквально пожираєте меню очима. Але при цьому ви навіть уявити собі не можете, що «пожирати» деякі страви з цього...

Актуально: 6 українських традиційних холодних страв

Ось уже і підійшла літня пора зі спекотними днями. У такий час — зовсім не хочеться їсти гарячий суп чи печеню. Навпаки, багато хто...

Не борщ і не вареники: Відомий кулінар назвав чотири по-справжньому українські...

Євген Клопотенко розповів про забуті автентичні українські страви. Кожна країна пишається своїми національними стравами, вони стають своєрідною "кулінарної візиткою", за якою країну впізнають за кордоном В...

8 прийомів кафе і ресторанів, про які знають лише їхні власники

Про ресторани існує чимало «страшилок»: кажуть, що на кухні часто панує антисанітарія, кухарі прагнуть нагодувати простроченими продуктами, а офіціанти тільки й чекають нагоди плюнути...

Борщ, каша та кисіль: що їли українці до появи картоплі?

Сьогодні картопля – чи не найголовніший національний продукт харчування. Але ще якихось 300 років тому наші предки навіть не знали, як виглядає цей диво-овоч....

Кращі гастрономічні маршрути: 7 країн, які варто відвідати мандрівникам-гурманам

Гастрономічний туризм - доволі молодий напрямок, але у нього вже є свої прихильники і шанувальники. Звичайно, сьогодні можна покуштувати страви будь-якої кухні, не виїжджаючи зі...

Ми розкрили 10 кухонних міфів, які так полюбляють наші мами

Наші бабусі і мами роками накопичули корисні кухонні поради, щоб передати їх наступним поколінням. В епоху інтернету таких лайфхаків стає все більше і більше...