Сауна з гімалайської солі

1567

Про користь гімалайської солі найкраще розповість її склад: в ній міститься майже вся таблиця Менделєєва і ще 200 різних сполук з макро- і мікроелементів. Нею можна лікуватися за допомогою соляних розчинів, компресів і полоскань, але найбільш ефективним, і в той же час найпростішим способом лікування і профілактики цілого спектра респіраторних і шкірних захворювань, є природні інгаляції в лазні і сауні .

Іншими словами, одне перебування в лазні чи сауні, де внутрішня обробка або її частина виконана з гімалайської солі, вже сприяє очищенню дихальних шляхів, насиченню організму корисними речовинами і вдихання цілющих парів солі, а підібрати можна на сторінці http://kaminupechi.com.ua/komplektujushhie-dlja-bani/gimalajskaja_sol/.

Варіанти обробки соляної сауни

Найпростіший варіант – покласти трохи солі на розжарені камені в парильні і по мірі знаходження в лазні періодично обдавати її окропом. Для цих цілей ідеальна буде сіль у вигляді дрібної гальки.

Незважаючи на простоту, спосіб один з найрезультативніших, так як досягається моментальний лікувальний ефект, адже повітря насичується цілющими парами солі миттєво. Цей метод підійде також для застосування його в саунах, де внутрішня обробка вже завершена і поміняти нічого неможливо.

Однак в більшості випадків навіть при завершеному будівництві та ремонту сауни немає нічого простішого, ніж звести декоративну стіну або додаткову перегородку з рожевої гімалайської солі, оновивши приміщення старої сауни. Всього кілька соляних блоків, і ваш інтер’єр значно зміниться, не кажучи вже про його користь і рентабельності, адже в таку сауну люди будуть прагнути потрапити в першу чергу.

Якщо ж ви тільки плануєте робити ремонт і перебуваєте на стадії дизайн-проекту, рекомендуємо вам не тільки використовувати її в якості декору, але і для оздоблення стін, стелі і тим більше підлоги. Адже гімалайська сіль – це природний антисептик, і в таких приміщеннях, як басейн, сауна, спа-салон або лазня, це властивість просто необхідно: вашим клієнтам не доведеться турбуватися про грибки і інші зараження. Крім того, сіль благотворно впливає на шкіру і через ноги буде живити весь організм тактильно.

Соляні блоки

Крім розсипі гімалайська сіль виробляється у вигляді плитки, цегли і соляних блоків. Здебільшого, вони розрізняються лише товщиною. У плитки вона найменша – всього 25 мм, у цегли – 50 мм, а у блоку – 100 мм. Залежно від цілей використання можна вибрати найбільш підходящий матеріал.

Так, дуже ефектно виглядають стіни, виконані з гімалайської солі, зі світлодіодним підсвічуванням, прокладеним за стіною. У таких випадках краще використовувати плитку. А ось для мощення підлоги більше підійдуть цеглини або блоки. Якщо ж обробка закінчена, готову підлогу можна покрити соляною галькою.

Корисні властивості гімалайської солі

Соляна сауна, де є хоча б одна стіна з гімалайської солі, стає дивним ліками для виліковування хронічних захворювань дихальних шляхів, шкірних хвороб, алергії, безсоння, для зняття втоми і стресу, психоемоційного напруження, омолодження, підвищення еластичності шкіри. Знаходження в такій сауні підвищує імунітет, тонус, нормалізує обмін речовин і кровообіг, благотворно позначається на ендокринній і нервовій системі.

Замість висновку

Слід зазначити, що обробка сауни з гімалайської солі поки ще є новою і унікальною на ринку, і ви можете використовувати цю перевагу в своєму бізнесі, надаючи клієнтам ексклюзивний сервіс.

Адже рожево-жовто-помаранчеві блоки в поєднанні з м’яким світінням світлодіодів не тільки виглядають красиво – в першу чергу, ви пропонуєте клієнтам додаткові можливості оздоровлення!



• не пропусти