Дивовижний парк «Стародавнє місто» в Бангкоку (21 фото)

654

Якщо у вас не так багато часу на те, щоб побачити якомога більше пам’яток Таїланду – відвідайте Муанг Боран (Muang Boran) або парк Стародавнє Місто (Давній Сіам). Це один з найбільших музеїв під відкритим небом у світі, тут зібрані копії історично значущих будівель і споруд Таїланду. Крім того в парку можна побачити різних персонажів з тайської міфології.

Стародавній Сіам, який знаходиться в передмісті Бангкока, навіть по обрисах схожий на карту самого Таїланду, а всі пам’ятники розташовані тут у відповідності зі своїм реальним географічним положенням. Відвідувачі можуть побачити не тільки існуючі нині палаци та храми, а й ті споруди, що не дійшли до наших днів: їх зменшені копії були відновлені в повній відповідності з історичними документами.

Площа парку величезна – близько 320 га. Щоб обійти його і оглянути всі будови (а їх тут більше ста), ледве вистачить дня. Тому для відвідувачів тут передбачено відразу кілька видів пересування: на велосипеді, трамвайчику, електрокарі або автомобілі. Відвідування Древнього Сіаму, стане, безсумнівно, яскравою сторінкою вашої подорожі до Таїланду. Парк Стародавнє місто – це гармонійне поєднання архітектури та мальовничої природи, що допомагає його відвідувачам ближче познайомитися і по гідності оцінити традиції, культуру, релігійні звичаї та мистецтво тайського народу на всьому протязі його історії.