Названо функцію, включення якої дозволить смартфону заряджатися швидше

    67

    Багато функцій смартфона «з’їдають» батарею, а є й ті, які не дають пристрою нормально зарядитися.

    Мобільний телефон – це незамінний помічник у повсякденному житті, який ми використовуємо для спілкування, роботи та розваг. Однак, часто виникає проблема – розрядка батареї, яка відбувається набагато швидше, ніж ми хотіли б. На щастя, є одна функція, яка допоможе прискорити зарядку гаджета. Це “режим польоту”.

    «Режим польоту» — це налаштування, яке відключає мобільний зв’язок, що дозволяє суттєво знизити споживання енергії батареєю під час заряджання. В результаті заряджання проходить швидше. Деякі користувачі можуть сумніватися, що ця функція дійсно працює, але тут є наукове пояснення.

    При використанні мобільного телефону з активованими Wi-Fi, NFC і Bluetooth при зарядженні від 1% батареї пристрій досягає 40% заряду за 30 хвилин. Тим часом, використання режиму польоту при зарядці пристрою з 1% батареєю дає результат 43% заряду за той же період часу.

    Хоча різниця у відсотках може здатися невеликою, це може бути корисним для тих, хто хоче прискорити процес зарядки свого пристрою. Тому, якщо потрібно швидко зарядити ваш мобільний телефон, спробуйте використовувати режим польоту.

    Джерело: santeplusmag.com



    • інші новини