YouTube дозволить додавати кілька доріжок дубляжу у відео

    127

    Доріжка автоматично увімкнеться відповідно до встановленої мови в браузері.

    YouTube планує дозволити додавання до одного відео кількох звукових доріжок різними мовами. Дубляж дасть так зване друге життя старим відео.

    За даними видання Business Insider, функція дубляжу чудово себе показала у відеоблогера MrBeast. Його вірусне відео, де відтворюється “Гра в кальмара” від Netflix, доступне 12 мовами. Серед них – іспанська, португальська та тайська.

    Доріжка автоматично увімкнеться відповідно до встановленої мови в браузері. Тобто користувач одразу відкриє відео рідною мовою.

    Як повідомлялося, після листопадових змін політики YouTube та заборони на нецензурну лексику майданчик почав знімати монетизацію не лише нових, а й старих роликів, випущених до старту обмежень.

    Зазначається, що відеохостинг перестав розділяти лайку на ступені грубості і став «ставитися однаково» до всієї ненормативної лексики: під заборону потрапили не лише грубіші вирази на літеру F, а й слово «crap» («лайно»).

    Заборона також залежить від тематики каналу. Це особливо обурило ігрових блогерів, оскільки часто вони не можуть передбачати своїх реакцій на «скрімери» та інший несподіваний або лякаючий контент в іграх.

    Джерело: businessinsider.com



    • інші новини