Ремінець Apple Watch зможе змінювати колір, щоб відповідати одягу власника

    110

    Або щоб про щось його поінформувати. Apple запатентувала ремінець для годинника з «електрохромними елементами».

    Компанія Apple запатентувала ремінець для годинника, здатний змінювати колір – відповідна документація з’явилася на сайті Відомства за патентами та товарними знаками США (United States Patent and Trademark Office). Як зазначено в описі патенту, користувач зможе налаштувати колір ремінця Apple Watch в залежності від кольору одягу або аксесуарів, навколишнього оточення або відповідно до інших своїх переваг.

    Ремінець Apple Watch зможе змінювати колір, щоб відповідати одягу власника
    Також «ремішок для годинника з регульованим кольором» може використовуватися для оповіщення власника: колір змінюватиметься в залежності від інформації, яку необхідно донести. Наприклад, ремінець міг би відображати певні значки та фігури або навіть прокручувати текстове повідомлення, як стрічку новин.

    З технічного погляду, зміну кольору ремінця забезпечуватимуть «електрохромні елементи». Електрохромний шар може бути електрично з’єднаний з провідником, щоб напруга, що подається на провідник, передавалася на нього. Це повинно призвести до того, що на одному і тому ж ремінці будуть відображатися різні кольори та комбінації кольорів. Поки йдеться про ремінці, виготовлені з тканини, нитки якої можуть мати електрохромні елементи. Не ясно, чи передбачається в подальшому використання ремінця, що змінює колір, та інших матеріалів (силікону, шкіри або металу).

    Джерело: appleinsider.com



    • інші новини