Прототип iPhone 13 Pro Max на відео: «моноброва» менша, камера більша

    100

    На відео порівняли iPhone 12 Pro Max і iPhone 13 Pro Max.

    Льюїсу Хілсентегеру, ведучому відомого YouTube-каналу Unbox Therapy, хтось надіслав те, що описується як справжній макет iPhone 13 Pro Max. Якщо це так, то наступник iPhone 12 Pro Max не сильно зміниться в порівнянні зі своїм попередником – за винятком того, що він може бути трохи товстішим, пропонувати великі задні камери та меншу монобровою.

    Перевірити справжність прототипу, неможливо. Автор ролика лише повідомив про те, що йому вдалося роздобути макет iPhone 13 Pro Max. По всій видимості, це лише «болванка» для демонстрації екстер’єру. Новинка запропонує плоскі бічні грані та порт Lightning.

    Щоб перевірити достовірність слухів про мінімізацію виїмки, блогер виміряв її і у нього вийшло 26,31 мм в довжину проти 34,62 мм у попередника. Досягнуто це за рахунок зміщення розмовного динаміка вгору.

    Головне ж візуальна відмінність – камера. Об’єктиви стали більшими, і майданчик з ними більше виступає над корпусом. Якщо в iPhone 12 Pro Max товщина в місці камери становить 14,1 мм, то в iPhone 13 Pro Max цей показник дорівнює 16,99 мм.

    Останні чутки також говорять на користь того, що Pro-версіях iPhone 13 ми побачимо LTPO OLED-дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Виробляти та постачати їх Apple буде Samsung. І південнокорейська компанія буде ексклюзивним постачальником панелей для Pro-версій нового покоління iPhone.



    • інші новини