Sony PlayStation 5 вже не цікава. Чекаємо компактну і недорогу Sony PS5 Slim

    2116

    PlayStation 5 визнана тестерами просто величезною.

    З наближенням терміну випуску ігрової приставки Sony PlayStation 5 в продаж інтернет-машина чуток поступово перемикається на інші, більш актуальні теми. Наприклад, наступні версії консолі Sony.

    Днями Sony дозволила публікувати відео з розпакуванням PlayStation 5 і мережу заполонили подібні ролики. В одному автори роликів виявилися абсолютно згодні — приставка вийшла просто величезною. Тепер відомий тематичний ресурс LetsGoDigital з багатою історією витоків і якісних рендерів на основі патентів опублікував інформацію про Sony PlayStation 5 Slim Edition.

    LetsGoDigital вважає абсолютно неймовірним варіант розвитку подій, в якому Sony відмовиться випустити нові версії PlayStation 5. Причому мова йде не про тематичні видання, на зразок PS5 Spider-Man Edition, а інший дизайн і «начинку», на кшталт зменшеної, спрощеної та здешевленої PS5 Slim, а також дорогої і технічно досконалої PS5 Pro.

    PlayStation 5 Pro очікується найраніше в 2023 році. А до цього імовірний випуск PS5 Slim. Вона може стати гарною альтернативою Xbox Series S. Приставка PS5 Digital Edition з цією місією явно не справляється, оскільки вона на 100 євро дорожча Xbox Series S.

    Дизайнер Джермейн Сміт (Jermaine Smit), відомий по відеоканалу Concept Creator в YouTube, спеціально для LetsGoDigital створив тривимірну модель і рендери ігрової консолі Sony PlayStation 5 Slim Edition.

    У відкритому продажі PlayStation 5 з’явиться в деяких регіонах, в тому числі в США і Японії, 12 листопада. В Європі та інших країнах – 19 листопада.



    • інші новини