Sony оновила мобільний додаток: тепер є голосовий чат і віддалене завантаження ігор

    89

    Після багатьох років умовлянь і прохань розробники з Sony все ж вирішили оновити свій мобільний додаток.

    Тривалий час додаток PlayStation для смартфонів від компанії Sony залишався дуже сучасним і зручним для користувачів, так і функцій в ньому було не дуже багато. На щастя, після багаторічних прохань фанатів розробники з японської компанії напередодні релізу PlayStation 5 вирішили все ж випустити оновлення для свого застосування на операційних системах Android і iOS. Варто відзначити, що розробники внесли масу нововведень, які дійсно роблять додаток корисним для власника консолі. Наприклад, тепер геймер може віддалено завантажувати ігри та доповнення.

    Тобто, можна не перебуваючи поруч з приставкою тільки при наявності смартфона поставити якийсь контент на завантаження. Більш того, сам PS Store тепер вбудований безпосередньо в мобільний додаток, тоді як раніше це був просто веб-додаток. Також розробники додали можливість дистанційно керувати пам’яттю приставки, запускати ігри прямо зі смартфона (мова йде про запуск гри на консолі, смартфон виступає лише кнопкою для запуску), а ще швидко знаходити в свій обліковий запис.

    Приділили увагу, звичайно, інтерфейсу — він став більш сучасним і віддалено нагадує те, що побачить геймер на приставці PlayStation 5. Але, звичайно, набагато важливіший вбудований месенджер, який раніше потрібно було качати окремо, а також можливість спілкуватися в тусовці голосом — через мобільний додаток підтримується до п’ятнадцяти учасників. Тепер можна буде грати в щось на консолі, поки спілкування йде через смартфон або планшет користувача. А ще з’явилася окрема вкладка під назвою «Огляд», в якій будуть публікуватися важливі новини і різні акційні пропозиції.

    На жаль, поки що PlayStation App тільки анонсували — представники компанії Sony повідомили, що оновлений додаток буде доступний в найближчі дні.



    • інші новини