Чотирирічні Samsung Galaxy S7 і S7 Edge несподівано отримали ще одне фінальне оновлення

    207

    Планові оновлення безпеки для них перестали випускати в квітні.

    Компанія Samsung випустила позапланове оновлення програмного забезпечення для смартфонів Samsung Galaxy S7 і S7 Edge, котрі дебютували чотири роки тому.

    Смартфони отримували два роки функціональні оновлення, включаючи великі апдейти Android, а в наступні два роки — виправлення безпеки один раз в квартал. У квітні Samsung викреслила ці моделі зі списку підтримуваних і планові поновлення випускати припинили.

    Наразі маємо ще одне, судячи з усього, фінальне, оновлення для Galaxy S7 і S7 Edge. Воно виправляє критичну уразливість, про яку стало відомо в травні. Уразливість SVE-2020-16747 стосується формату зображень Qmage (.qmg), що є у всіх смартфонах компанії, випущених з 2014 року. Вона закривається в травневому оновленні безпеки Android.

    Відзначимо, що свіжий апдейт Samsung Galaxy S7 і S7 Edge не включає травневе оновлення безпеки Android. Проте, в офіційній корейській спільноті Samsung модератор підтвердив, що виправлення уразливості qmg включено в останнє оновлення Samsung Galaxy S7 і S7 Edge.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини