Смартфон зі стилусом LG Stylo надійшов у продаж

    187

    В даний момент можна придбати новинку за 179 доларів.

    У США був представлений недорогий смартфон LG Stylo, оснащений стилусом і великим екраном, рекомендована роздрібна ціна якого складе 220 доларів. Однак Boost Mobile в даний момент пропонує охочим придбати новинку за 179 доларів.

    Бюджетний LG Stylo 6 постачається з оновленим дизайном в порівнянні з попередником LG Stylo 5. Телефон оснащений сканером відбитків пальців на задній панелі. Рамка пристрою виконана з нержавіючої сталі. Для виклику Google Assistant є спеціальна апаратна кнопка.

    Внизу розташовується відсік для зберігання стилуса, який можна використовувати для малюнків і створення заміток, однак його функціональність не така висока, як у лінійки Galaxy Note від Samsung.

    LG Stylo 6 отримав великий екран Full Vision діагоналлю 6,8 дюйма, який має роздільну здатність Full HD+. Фронтальна камера на 13 Мп розташовується в каплевидному вирізі в центральній верхній частині екрану. Ззаду розташовується потрійна основна камера, яка включає датчики зображення роздільною здатністю 13, 5 і 5 МП.

    LG Stylo 6 побудований на базі однокристальної системи Helio P35, яку доповнюють 3 ГБ оперативної і 64 ГБ незалежної пам’яті. Є слот для карт пам’яті MicroSD. Смартфон працює під управлінням операційної системи Android 10 з фірмовим призначеним для користувача інтерфейсом LG.

    Телефон оснащений акумулятором ємністю 4000 мАг, він підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт через USB-C. Телефон отримав 4G VoLTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, GPS і роз’єм 3,5 мм.

    Джерело: ixbt.com