Дизайн Xiaomi Black Shark 3 показали на відео

    94

    Вже зовсім скоро відбудеться прем’єра Black Shark 3, який стане одним з перших ігрових смартфонів з підтримкою мереж п’ятого покоління.

    Напередодні анонсу виробник проводить промо-кампанію, привертаючи увагу до новинки. Він виклав в мережу ролик з флагманом в головній ролі, а також скріншот з результатами його тесту в бенчмарку AnTuTu.

    Почнемо з того, що в синтетичному тесті Black Shark 3 набрав 620952 бали і це абсолютний рекорд на даний момент. У плані продуктивності новинка буде обходити всі теперішні Android-флагмани, включаючи анонсований сьогодні iQOO 3. Але варто дочекатися офіційних результатів AnTuTu, які дозволять точно оцінити потенціал новинки.

    Ролик компанії покликаний показати всі переваги дисплея Black Shark 3, чия частота оновлення складе 90 Гц, і частоту дискретизації збільшили до 270 Гц. Обіцяна затримка відгуку дотику одним пальцем 24 мс, а кількома – 28 мс. Цього має бути більш ніж достатньо, щоб забезпечити комфортний ігровий режим.

    Відео також дозволило побачити, що своїм «обличчям» Black Shark 3 багато в чому буде схожий з попередником, хіба що відступи на торцях стали меншими. Новинка отримає два фронтальних стереодинаміки і 3,5 мм роз’єм для навушників.

    Джерело: gizchina.com