Чудова подорож в Уорікський замок (Warwick Castle), Англія (10 фото)

1066

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (2)

Уорікський замок був побудований на березі річки Ейвон в 1068 році королем Англії Вільгельмом Завойовником. Довгий час, починаючи з 1088 року, він знаходився у володінні сім’ї Гревілл, яка отримала титул графів Уоріка.

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (1)

Розташована приблизно в 150 км на північний захід від Лондона в церемоніальному графстві Уорікшир, ця чудова феодальна фортеця, побудована, щоб захистити від непрошених гостей, завжди служила символом влади і могутності. За свою майже тисячолітню історію Урікський замок багато разів змінював своїх господарів, багато разів перебудовувався і змінював планування.

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (3)

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (4)

Уорікський замок є важливою історичним спорудою. Він входить до Каталогу пам’яток старовини, замок визнавався кращим замком Великобританії і був названий одним з найважливіших історичних пам’яток британськими експертами з туризму. Уорікський замок є другим за відвідуваністю після Віндзорського замку.

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (5)

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (6)

Над садами і парком, що належать до території замку, працювали кращі ландшафтні дизайнери, починаючи з 16 століття. У чудових садах Уорікського замку можна зустріти чепурних павичів і білих лебедів, що неквапливо плавають в річці і штучних ставках.

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (9)

Бібліотека, спальні та каплиця, а також велика експозиція європейських середньовічних обладунків та зброї, виставлена ​​разом з картинами старих майстрів в східній частині замку. На території, оточеній мурами замку, для відвідувачів щодня проводяться шоу птахів – білоголових орланів і грифів, влаштовують лицарські турніри і змагання лучників.

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (7)

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (8)

Уорікський замок (Warwick Castle), Англія. (10)



• не пропусти