Проста розкіш: 10 ідей з облаштування літнього душу (фото)

2572

Той, хто ні разу в житті не приймав літнього душу, той не знає, що таке справжнє задоволення. Обід на свіжому повітрі набагато смачніший, сон – міцніший, а вода – ніжніша. Пропонуємо 10 дивовижних ідей з обладнання літнього душу, в якому можна і в спекотний день охолодитися, і вночі зірками помилуватися.

Сучасний підхід

Літній душ в мінімалістському стилі
Літній душ у стилі мінімалізму

Проста модель літнього душу в мінімалістичному стилі. Вона створена з доступних матеріалів, легка в складанні і транспортуванні.

Стаціонарний літній душ
Стаціонарний літній душ

Стаціонарний літній душ, що відрізняється продуманістю і надійністю. Він гарантує повне усамітнення. Високі стіни оформлені у двокольоровій гамі. Підлога викладена галькою, що масажує ноги і служить найпростішим видом дренажу.

Ванна в душі

Літній душ з ванною
Літній душ з ванною

Не всі люблять стояти під душем. Багатьом більше подобається ніжитися у ванній. У цьому випадку підійде комбінований варіант літнього душу.

Ванна всередині і ванна зовні
Ванна всередині і ванна зовні

Чудовий варіант кімнати з двома ванними: одна всередині, друга зовні.

Приголомшливі краєвиди

Приголомшливий літній душ у незвичайному місці
Приголомшливий літній душ у незвичайному місці

Хоча душ не займає зазвичай багато часу, але ж набагато приємніше приймати його, споглядаючи приголомшливі краєвиди околиць.

Душ можна зробити з будь-якого матеріалу
Душ можна зробити з будь-якого матеріалу

Можна зробити ще простіше. Знадобляться лише листки заліза, які використовувались раніше.

Літній душ в міських умовах

Душ на терасі
Душ на терасі

Для облаштування літнього душу зовсім не потрібно переїжджати у віддалені від міста села. Тераса міського будинку – чудове місце для цього. Принаймні, так вважає дизайнер Ніна Толструп.

Душ в готелі
Душ в готелі

У нью-йоркському готелі Maritime теж вирішили, що гостям буде приємно прийняти душ далеко від метушні, але з гарним видом на місто.

Літній душ біля океану

Душ на курорті
Душ на курорті

Jake’s on Treasure Beach на Ямайці – незвичайний курорт, який максимально використовує переваги тропічної зони, тому і душ в ньому виглядає нестандартно. І нехай океану у нас немає, але ідею з оформлення можна і запозичити.

Villa Lunada
Villa Lunada

Villa Lunada в Пунта Міта, Мексика – це приватне житло з видом на море. Ось тільки безмежжям синяви і польотами чайок доведеться милуватися з душу.



• не пропусти