Ідеї святкування Нового року: чим зайнятися, аби не просто їсти салати всю ніч?

1426

Поїли — можна і поспати. Звучить не дуже весело, правда? Якщо вам теж набридло щороку обмежуватися лише новорічним застіллям, то ідеї з цієї добірки саме для вас. Ми зібрали кілька варіантів, як можна відсвяткувати Новий Рік, щоб не лише сидіти за столом.

1. Влаштувати конкурси

Конкурси на прикрашання ялинки, на розмальовку пряників на кращий новорічний костюм. Можна навіть підготувати подарунки переможцям, щоб підігріти інтерес друзів чи родини до такого святкування.

2. Пограти в настільні ігри

Візьміть кілька настільних ігор і салати зміняться азартом. Якщо ж до Нового Року купити якісь ігри не встигаєте, то можна пограти в одну з шарад, для яких підійдуть просто папірці чи додаток на телефоні. Наприклад. Крокодил чи Еліас.

3. Розіграти святковий спектакль

Візьміть якусь відому сцену з вистави, фільму чи мультфільму і дайте кожному кілька реплік. В процесі вистави, звісно, все піде не ідеально, але ж від цього тільки веселіше!

4. Здійснити щось із планів на 2022

Завжди складаєте список планів на наступний рік, але за святкуваннями про нього забуваєте? Тоді спробуйте хоча б частково виконати одну справу зі списку. Це додасть вам запалу почати 2022 зі здійснення власних мрій.

5. Скласти список планів, якщо такого не немає

Якщо списку планів ще немає, то Новий Рік — якраз чудовий час для написання. Адже, як ви знаєте, новорічні бажання мають властивість здійснюватися!

6. Невеличке парі на наступний рік

Щоб підкріпити цей список бажань азартом — побийтеся об заклад із друзями. Нехай кожен пообіцяє щось зробити у новому році та назначить собі покарання чи винагороду за цю обіцянку. Після цього рік точно почнеться із запалом!

7. Влаштувати тематичну вечірку з танцями

Якщо треба завчасно розворушити друзів, щоб вони не сиділи за столом — організуйте тематичну вечірку. Наприклад, у стилі 60-тих. Створіть достатньо місця для танців та перетворіть звичайну вітальню на дискоклуб.

8. Прогулятися до головної ялинки міста

Якщо ж не хочеться довго заморочуватися над святкуванням, то завжди можна розім’ятися, просто прогулявшись до новорічної ялинки на площі міста. Беріть шампанське, друзів та прямуйте на вулицю.

Незалежно від того, що ви оберете, сидіти за столом чи святкувати активно — бажаємо кожному радісно зустріти цей Новий Рік!

автор Вікторія Демидюк спеціально для vsviti.com.ua



• не пропусти