Що їсти у Пилипів піст: 9 простих рецептів пісних страв
Різдвяний піст – це час, коли люди очищаються душевно і тілесно. Якщо під духовним постом ми розуміємо молитву, милосердя, каяття та допомогу ближнім, то...
6 холодних супів з різних країн замість лимонаду
Холодний суп — страва, ідеальна для літа. Ми зібрали найкращі і цікаві варіанти. Більшість готується зі свіжих літніх овочів, тож вийде корисно і смачно. Такими...
Не борщем єдиним: сиро-винний гастрономічний туризм в Україні європейського рівня
Коли українці чують про «гастрономічний туризм» то різні країни викликають у них різні асоціації із відомими стравами. Це піца та паста в Італії, сир...
7 помилок у зберіганні харчових продуктів, яких давно пора перестати припускатись
Ніхто не хоче, щоб куплені продукти швидко псувалися і опинялися у сміттєвому баці замість наших шлунків. Але існує чимала кількість помилок у зберіганні продуктів,...
7 рецептів сезонних страв жовтня: горіхи, інжир, броколі та ласощі з...
Найбільш корисні овочі та фрукти — ті, що зібрані у свій зоряний час і одразу приготовані з любов’ю. Восени хочеться пекти пироги з яблуками,...
Меню у Великий піст: поради на кожен день та добірка страв
Щорічний піст перед Великоднем почався у 2019 році 11 березня і триватиме аж до самого свята 28 квітня. Ми вже писали про головні правила...
Губить людей не пиво. Незвичайні історії та цікаві факти про пиво...
Пиво один з найпопулярніших напоїв у всьому світі і наша країна - не виняток. Бурштиновий напій у нас люблять і поважають. І здавалося б,...
Як пофарбувати яйця на Великдень натуральними барвниками? 6 способів
У давнину наші бабусі фарбували крашанки, робили писанки, крапанки й дряпанки за допомогою простих натуральних фарб і воску, декорували листочками й візерунками. Зараз стало...
Кращі гастрономічні маршрути: 7 країн, які варто відвідати мандрівникам-гурманам
Гастрономічний туризм - доволі молодий напрямок, але у нього вже є свої прихильники і шанувальники. Звичайно, сьогодні можна покуштувати страви будь-якої кухні, не виїжджаючи зі...