Що таке суші і з чим їх їдять: основи азійської кухні
З давніх-давен культури вибудовували власні способи харчування, удосконалюючи раціон і рецептури. Так утворилась культура їжі як така і її відмінності між різними народами.
Загалом кухню...
Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)
Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...
Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото
Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...
Суші, соуси, палички: східний етикет
Схід завжди асоціюється із чимось витонченим та незвичайним. У азіатських країнах кожне явище має свої особливості та тонкощі, і прийом їжі тут займає далеко...
Смачний грудень: із яких продуктів готувати страви взимку
Літо і осінь закінчилися, але навіть у грудні на прилавках магазинів та ринках можна знайти корисні та сезонні продукти. Які продукти купувати зимою та...
Страви прабабусь готуємо з любов’ю
В окремих селах Західної України і зараз готують страви, назви яких, швидше за все, зовсім не відомі для молоді. Наприклад, кендюшник і пшонянники, які...
Не борщем єдиним: сиро-винний гастрономічний туризм в Україні європейського рівня
Коли українці чують про «гастрономічний туризм» то різні країни викликають у них різні асоціації із відомими стравами. Це піца та паста в Італії, сир...
12 простих і розкішних закусок із сала
Серед 16-ти країн, які у своїх національних кухнях з давніх-давен готують і споживають сало, Україна посідає лише 13-е місце щодо частоти та регулярності використання...
Галицька кухня: пажиброда, флячки та засипана капуста
Ви не знаєте, що таке пажиброда? Тоді вам обов’язково треба до Львова!
На протязі кількох останніх років місцеві гастроентузіасти ретельно збирали старовинні рецепти, і тепер...
12 страв до різдвяного столу
Головна різдвяна страва – кутя. Інші 11 мають бути пісні: без м'яса, молока, яєць та жиру. Тільки на олії. На Різдво крутять голубці з...
Секрети приготування куті за стародавніми рецептами
Різдвo - вeликe святo християнськoгo кaлeндaря. Йoгo святкують oсь вжe більшe двoх тисяч рoків всі християни нa плaнeті.
Oстaнній тиждeнь пeрeд Різдвoм - цe нйсуворіший...
8 реально крутих кафе Львова, про які ви, мабуть, не чули
У цій збірці немає Криївки, Мазоха, та інших розкручених закладів, які у вас асоціюються зі Львовом. Тут зібрані кафе та ресторани, не менш колоритні,...