Щоб не стояти щодня біля плити, заморожуйте готові страви про запас....

Згідно опитування, жінки в середньому витрачають більше 8 годин на тиждень на приготування їжі. А якщо скласти весь час, який жінки проводять біля плити...

8 принципів дієти, якій присвоїли статус об’єкта культурної спадщини ЮНЕСКО

Стрункість, тривалість життя, здатність протистояти хворобам - у жителів середземноморських країн це не просто генетика або везіння. Не останню роль тут відіграє спосіб життя...

Лікарі стверджують: українські страви найкорисніші

Всі наші улюблені страви: вареники, борщ, і сало - дуже корисні для організму. Лікарі переконані, що особливу цінність представляють ті страви, основні інгредієнти яких...

Кондитери розповіли, як вибрати якісні та смачні фрукти і овочі

Всесвітня організація охорони здоров'я радить вживати щодня не менше 400 г овочів, фруктів і ягід. З настанням літа свіжовичавлені соки, смузі, ягідні пироги і салати виходять особливо...

Працівники кафе і ресторанів розповіли, яку їжу вони нізащо не замовлять...

Уявіть: ви сидите у ресторані і буквально пожираєте меню очима. Але при цьому ви навіть уявити собі не можете, що «пожирати» деякі страви з цього...

8 прийомів кафе і ресторанів, про які знають лише їхні власники

Про ресторани існує чимало «страшилок»: кажуть, що на кухні часто панує антисанітарія, кухарі прагнуть нагодувати простроченими продуктами, а офіціанти тільки й чекають нагоди плюнути...

Кращі гастрономічні маршрути: 7 країн, які варто відвідати мандрівникам-гурманам

Гастрономічний туризм - доволі молодий напрямок, але у нього вже є свої прихильники і шанувальники. Звичайно, сьогодні можна покуштувати страви будь-якої кухні, не виїжджаючи зі...

Що таке суші і з чим їх їдять: основи азійської кухні

З давніх-давен культури вибудовували власні способи харчування, удосконалюючи раціон і рецептури. Так утворилась культура їжі як така і її відмінності між різними народами. Загалом кухню...

Як пофарбувати крашанки: 9 цікавих ідей для фарбування натуральними барвниками (Інфографіка)

Зовсім не обов'язково на Великдень фарбувати яйця промисловими барвниками, які часто забарвлюють не тільки шкарлупу, а й білок. Як пофарбувати крашанки натуральними фарбниками на...

Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото

Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...

Суші, соуси, палички: східний етикет

Схід завжди асоціюється із чимось витонченим та незвичайним. У азіатських країнах кожне явище має свої особливості та тонкощі, і прийом їжі тут займає далеко...

Смачний грудень: із яких продуктів готувати страви взимку

Літо і осінь закінчилися, але навіть у грудні на прилавках магазинів та ринках можна знайти корисні та сезонні продукти. Які продукти купувати зимою та...