Десять найбільш дивних делікатесів з живих тварин, або їжа що ворушиться
Деякі люди не їдять омарів, тому що їх готують живими. Якщо їх готувати, коли тварина вже померла, то це може бути небезпечним для життя,...
13 маловідомих фактів, що змусять вас наново захопитися українською традиційною кухнею
Борщ, вареники, сало — три кити, на яких тримається уявлення всього світу про українську кухню. Так, це дійсно її важливі елементи, про які важко...
Початок Різдвяного посту 15 листопада — що приготувати смачно й за...
Усередині листопада починається Різдвяний піст, тож у пригоді стане добірка простих страв на цей місяць. Тисячі людей під час посту працюють над духовними цінностями,...
10 найкращих страв тайської кухні
Чим пахне Таїланд? Його особливі аромати імбиру, кокосового молока і куркуми пронизують кожен провулок країни. Може, тому в це казкове королівство задоволень їдуть не...
8 рецептів гарячих напоїв, щоб почастувати друзів в осінній вечір
Осінь — саме час гуртуватися, запрошувати друзів на гостину й проводити вечори з фільмами, іграми й довгими душевними розмовами. Після літа точно накопичилися цікаві...
Смак осені: 5 страв з гарбуза для смачних осінніх вечорів
У всій Європі останні декілька років дедалі популярнішою стає тенденція приготування страв не з екзотичних продуктів, а з локальних. Тобто тих, які ростуть у...
Сезонне меню грудня: 5 цікавих рецептів на кожен день
З приходом зими корисне, ситне і здорове харчування — ще той виклик! Їжа має не тільки добре насичувати, а й зігрівати та підкріплювати імунітет....
Продовження Різдвяних вихідних: прості та недорогі страви для святкового столу
Після Різдва свята не закінчуються. За ним приходить Новий рік (свято Василя), а там і Водохреща. Тому в українців тривають застілля, аж до початку...
Сезонне меню у червні: 5 страв, які варто приготувати для родини
Свіжа зелень, овочі, перші полуниці й румбарбар (ревінь) — усе, що треба для щастя! Принаймні, для щасливої вечері або обіду. У червні радимо не...