Як приготувати соковиту гуску в духовці: 5 оригінальних рецептів та секрети...
Розповімо, як вибрати, замаринувати і правильно запекти цілу гуску, щоб м'ясо було м'яким, а скоринка хрустка.
Гуска відрізняється від іншої птиці товстою шкірою, «важкими» кістками...
6 рецептів оригінальних літніх салатів з локальних продуктів
Перша половина літа – це сезон, сповнений великою кількістю сезонних фруктів та овочів. Саме на межі червня-липня дозріває велика кількість шпинату, руколи, петрушки, щавлю...
16 фактів про український борщ, яких ви точно не знали
В Україні борщ здавна вважався символом міцної родини: усі інгредієнти у полив’янім горщику, варяться, бурлять, а потім, мліючи, передають свої аромати і смаки одне...
З ложкою по Україні: 14 нетрадиційних страв, які варто спробувати
Українська кухня, як і її народ, така ж щедра і багата. Наші страви формувалися і змінювалися протягом тривалого часу. Є в українській кухні і...
5 популярних рецептів куті до вашого різдвяного столу
Незамінна страва на столі у Святий вечір 6 січня — кутя. Саме з неї починається трапеза за святковим столом з 12 страв. Її рецептів...
7 смачних рецептів гарячих супів для затишних осінніх вечорів
Словосполучення “осіння депресія” стало популярнішим за “осінь з какао”. І справді, похолодання та зміни погоди пригнічують настрій. Пропонуємо зігрітися гарячим супчиком та розвіяти всі...
Стародавні українські страви, які готують і досі: рецепти душенини, бігусу і...
Українська кухня - це не лише борщ, вареники та котлети по-київськи. Якщо копнути глибше, можна сильно здивуватися: скільки насправді колоритних рецептів приховує наша культура!...
Які небанальні страви приготувати на природі. 5 легких страв
Те відчуття, коли на вихідні кличуть на пікнік одразу в декілька місць. І справді, це чудовий привід провести час разом, пограти в ігри, поговорити...
5 рецептів паски для тих, хто готує її вперше
Великодні паски — це найголовніший елемент святкового столу. Хтось звик купляти їх у магазині, хтось замовляти в кондитерських, а комусь паски готує мама чи...







