Як приготувати смачні курячі котлети: 9 оригінальних рецептів, які стануть улюбленими

Сьогодні ми поділимося з вами дев'ятьма оригінальними рецептами, які перетворять звичайні курячі котлети в неповторну смакоту. З цими ідеями ви зможете порадувати себе і...

П’ять маловідомих фактів про український борщ, яких ви не знали

Приготування борщу увійшло до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини. Таке рішення закономірне, адже українці вважають борщ національною стравою. Його вміє готувати майже кожна українська...

Тайська кухня: 27 найсмачніших страв (фото)

Жителі Таїланду - відносно бідний народ, але голодують тут тільки ледачі. Сприятливі природні умови дозволяють місцевим фермерам вирощувати по три врожаї за рік. Фрукти,...

7 рецептів осінньої випічки до затишних чаювань

Набридли булочки й тістечка з магазинів? Тоді використайте сезонні овочі, фрукти, варення та дрібку вашого часу для приготування семи рецептів із нашої добірки. Вам...

7 українських страв квітня: що приготувати в середині весни

Для нашого регіону характерна велика кількість рослинної їжі. Українська кухня — це варіння, тушкування, запікання, смаження, пряження. Овочі та фрукти не тільки їли весь...

10 українських страв, які варто приготувати на Новий Рік

Традиційне українське застілля — поступово змінювалось і зараз готується за старим зразком лише через бажання відтворити минуле. Святкові страви найцікавішими були під час зимових...

Три простих способи засолити сало: рецепти від Євгена Клопотенка

Сало це частина традиційної української закуски, яку готують в кожному домі. Господині знають безліч рецептів цієї страви. Український шеф-кухар Євген Клопотенко вирішив поділитись з підписниками...

Як смачно приготувати свинячі реберця: 8 оригінальних рецептів

Свинячі реберця – продукт універсальний та надзвичайно смачний. З них можна варити наваристі супи, їх можна запікати, тушкувати, маринувати в гострих прянощах, смажити, коптити...

8 прийомів кафе і ресторанів, про які знають лише їхні власники

Про ресторани існує чимало «страшилок»: кажуть, що на кухні часто панує антисанітарія, кухарі прагнуть нагодувати простроченими продуктами, а офіціанти тільки й чекають нагоди плюнути...