Кращі гастрономічні маршрути: 7 країн, які варто відвідати мандрівникам-гурманам
Гастрономічний туризм - доволі молодий напрямок, але у нього вже є свої прихильники і шанувальники. Звичайно, сьогодні можна покуштувати страви будь-якої кухні, не виїжджаючи зі...
Смак осені: 5 страв з гарбуза для смачних осінніх вечорів
У всій Європі останні декілька років дедалі популярнішою стає тенденція приготування страв не з екзотичних продуктів, а з локальних. Тобто тих, які ростуть у...
5 рецептів страв у вересні: що легко приготувати з сезонних продуктів
Вересень починається зі старту навчання в школах, і часто в класах лунають рядки віршика «ходить гарбуз по городу», який сам натякає на сезонний продукт....
Рецепти жовтня: добірка страв із сезонних продуктів
Тільки від згадки про традиційні продукти жовтня віє теплом. Адже страви з цими продуктами подають гарячими, запікають, заправляють прянощами. Додають гострі спеції чи солодкий...
Як пофарбувати яйця цибулинням на Великдень: інструкція з фото
Фарбувати яйця цибулинням на Великдень – це не тільки красиво, а й корисно. Адже промислові фарбники, які часто використовують для фарбування яєць на Великдень,...
Що їли галичани сто років тому: стара книга рецептів
Рецепти з кулінарної книжки, виданої українською мовою за Австро-Угорщини, оприлюднив франківський художник і журналіст Ігор Роп’яник, а у 2017 році книгу перевидали.
“Знайшов помежи маминих...
Весна іде: що приготувати із сезонних продуктів березня. 5 цікавих рецептів
Сезонні продукти березня — допомога організму після довгої зими. Навіть свіжі овочі взимку не такі смачні й корисні, як зібрані з грядок навесні. Крім...
10 рецептів домашнього лимонаду: варто встигнути приготувати влітку
У літку треба ловити та встигнути насолодитися всіма перевагами сезону: позасмагати, купатися в річці чи з’їздити на море, погуляти вночі та посмакувати прохолодними коктейлями...
5 рецептів традиційних українських страв, які смакуватимуть влітку
Коли на вулиці +30 і в домі немає кондиціонера, не хочеться надто гарячих страв і навіть запашний чай не порадує. Якихось 100 років тому...








