Зберігання у ванній: 23 крутих ідеї для будь-якого простору (фото)

3580

Як добитися ідеального порядку в ванній кімнаті? Як розмістити все необхідне на декількох квадратних метрах, і не перевантажити простір? Є кілька цікавих ідей, які здатні зробити інтер’єр ванної акуратним, і вирішити проблеми зі зберіганням.

Стильні ніші

1. Стильна ніша у ванній

1

Продумувати системи зберігання найкраще ще на етапі ремонту, коли є можливість зробити спеціальні ніші. Вони помітно заощадять простір, а інтер’єр ванної від цього тільки виграє. Розташувати подібні ніші можна в душовій або близько ванни. На них зручно ставити шампуні і гелі для душу, ось глибокі ніші відмінно підійдуть для зберігання рушників, паперу, порошків. Правда, розташувати їх доведеться подалі від мокрої зони.

2

2. Ніша в душовій

3

3. Вузька ніша у ванній

4

4. Відмінне рішення для невеликої ванни

5

5. Лаконічні системи зберігання у ванній

6

6. Практичні глибокі ніші у ванній

7

7. У ніші можна зберігати рушники

Навісні полиці

8

8. Навісна полиця у ванній

У ванній обов’язково повинна бути хоча б одна навісна полиця. Її можна додатково оснастити гачками або штангою для рушників. Щоб урізноманітнити інтер’єр, бажано підібрати кілька кольорових рушників, які стануть яскравими акцентами простору і розбавлять монотонність.

9

9. Багатофункціональна навісна полиця

10

10. Системи зберігання в маленькій ванній

Кутові варіанти

11

11. Кутові полиці у ванній

Якщо ванна кімната не відрізняється великими розмірами, то актуально розмістити в ній невеликі кутові полички. Виглядають такі варіанти дуже акуратно, і допомагають зберегти порядок.

12

12. Акуратний інтер’єр невеликої ванни

Максимальна функціональність

У маленькій кімнаті не можна втрачати жодного сантиметра простору. Все має бути задіяно по максимуму. Це відноситься і до місця біля раковини, де можна розмістити всілякі полички, органайзери для зберігання дрібниць, задіяти простір під раковиною.

13

13. Зберігання біля раковини

14

14. Відкрита тумба під раковиною

15

15. Креативне оформлення зони біля раковини

16

16. Раціональне зберігання

17

17. Лаконічний органайзер для ванної

Ще кілька крутих ідей

Цікаве рішення для невеликої ванни – викочувальна система зберігання. Вона прихована від очей, не займає багато місця і допомагає утримувати предмети особистої гігієни в повному порядку.

18

18. Викочувальна система зберігання

Рушники і туалетний папір зручно зберігати біля унітазу. Наприклад, задіяти для цього місце над ним.

19

19. Зберігання над унітазом

В оригінальну систему зберігання легко перетворити і звичайні двері. Варто тільки закріпити на ній кілька штанг і повісити на них рушники.

20

20. Двері, як система зберігання

І, звичайно, не варто забувати про маленьких помічників – багатоповерхових органайзерах для мила і бульбашок з шампунями.

21

21. Органайзер для предметів особистої гігієни

22

22. Цікаві навісні ніші

23

23. Крута ідея для зберігання у ванній

novate



• не пропусти