Навіть конференція не знадобилася: Apple представила новий iPad mini

    167

    Apple представила новий iPad mini, який тепер оснащений чіпом A17 Pro та підтримує нову систему Apple Intelligence. Оновлений планшет сьомого покоління зберіг свій компактний 8,3-дюймовий дизайн, пропонуючи при цьому покращення продуктивності та нові можливості.

    За даними Apple, чип A17 Pro забезпечує приріст продуктивності центрального процесора на 30% та графічного процесора на 25% порівняно з попереднім поколінням.

    Новий iPad mini також отримав підтримку Apple Pencil Pro, який представляє чутливість до тиску, тактильний зворотний зв’язок та керування жестами. Інші покращення включають підтримку Wi-Fi 6E, швидшу передачу даних USB-C та покращену 12-мегапіксельну ширококутну камеру з Smart HDR 4.

    Apple Intelligence пропонує інструменти письма, генерацію зображень та покращену автоматизацію завдань. Система використовує як обробку на пристрої, так і хмарні моделі. Перший набір функцій Apple Intelligence буде доступний англійською мовою цього місяця після виходу iPadOS 18.1.

    Новий iPad mini з Wi-Fi коштує від $500 за 128 ГБ флеш-пам’яті (удвічі більше за мінімальний обсяг пам’яті попереднього покоління) і $650 за модель з Wi-Fi і модемом. Новий iPad mini також доступний з 256 ГБ та 512 ГБ пам’яті.

    Попередні замовлення приймаються вже сьогодні, а продажі стартують 23 жовтня. Новий Smart Folio доступний за ціною 60 доларів.



    • інші новини