Несподівані заморозки та дощі: погода в Україні 16 жовтня

    1

    Сьогодні, 16 жовтня, в Україні очікуються дощі та перші заморозки. У деяких регіонах температура повітря може знизитися до -3 °C. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своєму Telegram-каналі.

    У західних областях вночі спостерігатимуться заморозки в межах 0…-3 °C, а вдень температура підніметься до +9…+12 °C. На Закарпатті температура може досягати +16 °C, і опадів не передбачається. 

    На півночі країни очікуються періодичні дощі з температурою +8…+11 °C. У центральних областях також можливі дощі, а температура коливатиметься від +9 до +13 °C. 

    Східні області очікують дощі з температурою повітря до +14 °C. Південна частина країни буде під дощем, з температурою від +11 до +16 °C. 

    У столиці на 16 жовтня прогнозують хмарну погоду з періодичними дощами. Вночі температура складе +3…+4 °C, а вдень підніметься до +10 °C. 

    Синоптикиня Діденко зауважила, що заморозки найближчої ночі переважно очікуються у західних областях, де буде більше прояснень. На решті території прогнозується велика кількість хмар. Однак уже з 17 по 20 жовтня ймовірність заморозків зросте на більшості території України.