10 цікавих місць, де знімалися знамениті фільми (фото)

2276

Пропоную Вам помандрувати разом з улюбленими акторами, зануритися в місця, де знімалися наші улюблені фільми і дізнатися про них деякі подробиці! У більшості з нас немає можливості помилуватися всіма місцями світу в живу, тому ми пропонуємо подумки транспортуватися до Ірландії, в гори Перу, і Японію, при цьому переглядаючи знамениті фільми. Отже, 10 фільмів і 10 місць, де ці фільми були зняті, насолоджуємося, дивимося, коментуємо:

1. Туніс

Найпівнічніша країна в Африці надала свої пейзажі пустелі для світового кіно, а саме фільму Зоряні війни. Пам’ятаєте цей фільм?! Пустелі Тунісу використовувалася для Епізодів I, II, та III.

10 дивовижних місць, де знімалися знамениті фільми

2. Таїланд

Якщо Ви не обмежитеся на серіалі “замкненої за кордоном”, малоймовірно, що Ви будете жалкувати про поїздку в Таїланд. Захоплюючі дух пляжі і величні скелі спокушали мандрівників протягом багатьох років. Особливо, коли вони бачать рай, відомий як Ко-Пхі-Пхі , виявлений Лео Ді Капріо у фільмі Пляж. І старші покоління шанувальників 007 будуть також пам’ятати Бангкок, Плаваючий Ринок, не кажучи вже про приголомшливі види затоки Пханг-Нга, де знаходиться Острів Джеймса Бонда .

3. Шотландські гори.

Шотландська Гірська місцевість – місце зйомок багатьох сцен знаменитого фільму про Гаррі Поттера. Відвідайте Будинок Слона в Единбурзі, де Роулінг написала більшість своїх шедеврів, а також відомий Віадук Гленфіннан. Упевніться, що Ви запланували поїздку в Долину річки Невіс, оскільки область використовувалася в якості фону в сценах ‘квідичу’. Якщо Ви нахиляєтеся більше до історичних фільмів, Ви можете також відвідати Глена Коу в мармурових Горах, місці зйомок Хороброго серця.

4. Нова Зеландія.

Середзем’я може бути вигаданою землею, створеної письменником Толкієном, але багато мальовничих пейзажів, помічених у Володарі Кілець, можна особисто побачити в Новій Зеландії. Якщо карлики, хоббіти і кільця – не Ваша мета, ми також пропонуємо відвідати затоку Лаялл, місце зйомок Кінг Конга, як в оригінальному фільмі, так і в подальших рімейках!

5. Карибські острови.

Джек Горобець не єдиний, хто може перетнути під вітрилом екстериторіальні води в наші дні. Будь-який шанувальник Піратів Карибського моря може, звичайно, зробити подорож на Сент Вінсент і Гренадіни, щоб подивитися на пейзажі, так знайомі всім з фільмів. Ви можете навіть зупинитися в готелі Анкоріджа Wallilabou, в якому безліч деталей були створені для оригінального фільму.

6. Нью-Йорк.

Нью-Йорк був музою режисерам протягом багатьох десятиліть. Також, велике яблуко служило місцем зйомок сотень знаменитих фільмів. Поїздка в Нью-Йорк Сіті ніколи не проходить без відвідування Центрального парку, показаного практично в кожному з цих фільмів. Де б Ви тут не зупинилися, кожен куточок може виявитися Вам вже знайомим. Про деякі з цих місць Ви також зможете прочитати в добірці пам’яток Нью-Йорка .

7. Брюгге, Бельгія.

Часто виявляється, що фільми, зняті про якомусь місці, знімаються в абсолютно різних розташуваннях. Але це ніяким чином не відноситься до “Залягти на дно в Брюгге”, самому знаменитому фільму, знятому в цьому місті.

8. Острів Кауаї. Гавайські острови.

Не дивно, що місце, настільки чудове, як Кауаї надихнуло режисерів упакувати всі свої речі і приїхати сюди з камерами. Тут Ви дізнаєтеся місця з фільму Джорджа Лукаса – У пошуках втраченого ковчега, а так само вічно чарівного Парку Юрського періоду Стівена Спілберга. Ви не зможете побачити тут реальних динозаврів, у той час як прекрасна природа і пейзажі більш, ніж заповнять його.

9. Юта, США.

Історія Арона Ральстона з фільму «127 Годин» не зможе змусити Вас зайнятися скелелазінням, але вона надихне Вас на відвідування чудових і недооцінених пейзажів Юти. Є щось піднесене в спостереженні неосяжних каньйонів, що залишають незабутнє враження.

10. Стокгольм, Швеція.

Дівчина з татуюванням дракона спокусила багатьох глядачів на подорож до Швеції, де більша частина фільму і була знята.Туристи і шанувальники можуть взяти спеціальні тури, присвячені фільму і книги, які слідують через найтемніші частини Стокгольма.

У всіх цих пам’яток є багато чого, що можна запропонувати енергійним мандрівникам і любителям кіно. Наступного разу переглядаючи фільм робіть примітки, визначаючи нові місця призначення для гарного подорожі. Якщо у Вас є, чим доповнити цю добірку, прошу писати в коментарях.