5 корисних бонусів від полісу Зелена картка компанії PZU

255

Завдяки виходу на європейські терени кожен українець тепер має можливість вільно пересуватися по території Євросоюзу. Це дає неабиякі можливості, але й потребує від нас дотримання певних правил. Зокрема водії добре знають, в чому полягає суть вітчизняної автоцивілки (ОСЦПВ). На європейських дорогах діє своя, міжнародна автоцивілка, яка має назву Зелена картка. Цей різновид страхування є обов’язковим, і виступає водночас в якості перепустки на європейські дороги та інструменту цивільно-правового захисту водія на за кордоном.

Зелена карта - Міжнародна автоцивілка від страхової компанії PZU

Що таке Зелена картка?

Зелена картка є страховим пакетом, який гарантує відшкодування збитків зі сторони страховика у випадку скоєння власником картки (страхувальником) шкоди майну, здоров’ю та життю третій стороні в результаті ДТП під час перебування в географічних та юридичних межах дії картки.

Центральний орган регулювання

Регулює страхові відносини на національному рівні Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ). Це державний орган управління, який виступає як гарант виконання компанією-страховиком своїх обов’язків щодо виплат страхових відшкодувань в межах цивільно-правової відповідальності наземного транспорту.

Зелена картка від PZU

МТСБУ є також об’єднанням страхових компаній, що займаються страхуванням ризиків та гарантують відшкодування в разі настання ДСП на користь постраждалих третіх осіб. Серед страхових компаній членів МТСБУ найвищий рівень оцінки діяльності в цьому питанні має СК PZU.

Страхова компанія PZU гарантує набір послуг технічної та інформаційної допомоги за кордоном для вітчизняних водіїв у вигляді полісу Зелена картка, ціну та ліміти відшкодування можна дізнатися на сторінці https://www.pzu.com.ua.

Складається враження, що PZU вдалося витиснути максимум із даного полісу, забезпечивши свого страхувальника усім необхідним при виїзді за кордон. Швидкість та простота отримання страхового поліса – одна із фірмових рис компанії PZU. Це саме стосується і полісу Зелена картка. Для оформлення угоди від власника автотранспорту страховик потребує лише свідоцтво про реєстрацію ТЗ та посвідчення водія. Від суб’єктів підприємницької діяльності також потрібна Виписка з ЄДР.

Є сенс розглянути, що саме пропонує PZU в якості умов до Зеленої картки.

1. Термінова гнучкість

Компанія PZU дозволяє страхувальнику вибрати будь-який термін дії полісу Зелена картка в межах 1 року. Можливо застрахувати себе навіть на 15 днів (мінімум), а також помісячно та порічно.

2. Додаткові можливості для постійних клієнтів

Компанія PZU позиціонує себе як відповідальний страховик, який піклується про користувача своїх послуг. Тому спеціально для чинних клієнтів PZU компанія розробила додаткову можливість захисту страхувальників на міжнародних дорогах у вигляді спеціального поліса Зелена картка Assistance 24/7. Тариф діє по принципу 3in1.

3. Евакуація ТЗ при ДТП

Перший пункт Assistance 24/7 від PZU. Компанія забезпечує термінову евакуацію автотранспорту у випадку поломки або ДТП до найближчого пункту обслуговування ТЗ.

4. Забезпечення запчастинами при ДТП

Також страхова компанія гарантує доставку необхідних запчастин для ремонту ТЗ на місці. Щоправда, вартість запчастин страхувальник сплачує зі свого гаманця.

5. Консультаційні послуги

Компанія PZU допомагає страхувальнику щодо перекладу у взаємовідносинах з органами правопорядку, а також надає консультативну допомогу щодо запобігання помилок при оформленні ДТП.