Скелелазіння – найкраще, що може трапитися у подорожах (фото)

768

Незабутні відчуття, єднання з природою і фізичне навантаження, ось за що мільйони людей по всьому світу так полюбили скелелазіння. Сьогодні ми подивимося кілька фотографій різних фотографів, які змусять Вас полюбити заняття скелелазінням.

Сходження на грецькому острові Калімнос на заході. Під час Другої світової війни, офіцери навчалися скелелазіння, щоб проникнути на ворожі території.

Альпініст із Каліфорнії Йосеміт Валею над прірвою.

Захоплюючий похід скелелаза Кріса Шарма, американського альпініста. У 2007 Шарм був визнаний кращим у світі скелелазом.

1900 метрів над рівнем моря. Улі Б’яхо забрався на гору біля Вежі Транго і льодовика Балторо в районі Гілгіт-Балтистан в Пакистані.

Сходження на гору Рашмор. Сходження на меморіал були офіційно заборонені з часу закінчення робіт у 1941 році.

Скелелази на крижаному водоспаді в Японії.

Красивий ранок, коли альпіністи прокидаються у своїй палатці, підвішеній на мотузках до скелі Ель Кепітал, Національний парк Йосеміті.

Епічна перерва на обід. Скелелазіння було визнано видом спорту в 1880 році в Англії.

Сходження в крижаній печері на північній стороні Альп на висоті 3800 м над рівнем моря. Під час занять скелелазінням людина повинна залишатися зосередженою, звертати увагу на кожен окремий рух і повністю присвятити себе підкоренню висоти.

Скелелазіння в Арізоні. Багато скелелазів носять спеціальне щільне взуття на гумовій підошві, в якій легко можна відчувати скелю під ногами.

Дивовижний замерзлий водоспад в нічному небі на Хаффнер Грік Кутуней, Канада.



• не пропусти