Redmi готує бюджетний флагман на базі процесора Snapdragon 855

    519

    У мережі з’явилася фотографія, на якій був зображений ще не представлений флагман від суббренда Xiaomi Redmi. Виклав її Ван Тен Вейбі з коментарем про те, що в новому апараті буде якась “суперфункція”. Пізніше пост був видалений, але що потрапило в інтернет — то залишилося в інтернеті. На фото видно, що апарат має 3.5мм роз’єм для навушників і, ймовірно, висувний модуль фронтальної камери, на що натякає овальна щілина у верхній межі смартфона.

    Раніше в мережі вже з’являлися чутки про те, що компанія Xiaomi, натхненна успіхом “бюджетного флагмана” Pocophone F1, планує і далі розвивати лінійку бюджетних смартфонів з топовими процесорами. Деякі користувачі навіть припускали, що лінійка Redmi була виведена в окремий бренд саме заради того, щоб розділити топові флагмани Mi і “бюджетні флагмани” Redmi, які будуть мати високу продуктивність, але більш дешеві матеріали корпусу і деякі інші зміни.

    Поки підприємство не прокоментувала дану ситуацію, але якщо цей Redmi дійсно такий, як його представляють — це буде найпотужніший смартфон лінійки, здатний конкурувати з куди більш дорогими апаратами.