Samsung відклали продаж нового Galaxy Fold через проблеми з екраном

    148

    Представник компанії Samsung повідомив, що старт офіційних продажів нового складного флагмана Samsung Galaxy Fold буде відкладений у зв’язку з численними дефектами вже проданих моделей.

    Зокрема, проблема регулярно виникає з дисплеями: у когось один або обидва внутрішніх екрану просто згасають, у когось йдуть “хвилями”. Виробник заявляє, що проблеми, як правило, викликані тим, що користувачі знімають захисну плівку, яка повинна залишатися на екрані. Але оскільки в якийсь момент у деяких користувачів вона почала відходити самостійно, вони, мабуть, вирішили що це просто заводська захисна або транспортувальна плівка і зняли її. Що, на жаль, призвело до виходу смартфонів з ладу.

    З одного боку, такі проблеми цілком логічні й очікувані: технологія нова, а в таких випадках нерідко реальні дефекти виявляються поза лабораторними умовами, при простому використанні. З іншого боку, незрозуміло, чому Samsung не провели тривалих тестів в побутових умовах перш ніж випускати телефони в продаж, навіть за попереднім замовленням. Хоча, можливо, це і були “польові випробування”, і згодом постраждалі смартфони будуть замінені компанією на нові.