Злили характеристики і ціну Google Pixel 4 XL: здвоєна камера і акумулятор на 4000 мА • год

    89

    Молодша версія буде оснащена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, а її ціна складе 459 доларів.

    На сайті Slashleaks вчора опублікували характеристики і ціну смартфона Google Pixel 4 XL, який повинен надійти в продаж цієї осені.

    Сторінку вже видалили, але інформація швидко поширилася мережею, так що ми маємо можливість ознайомитися з нею. Отже, пристрій отримає екран діагоналлю 6,5 дюйма дозволом 2960 х 1440 пікселів. Використовувана однокристальна система не вказується, проте мова повинна йти про флагманський чіпсет Snapdragon 855 від Qualcomm.

    Основна камера нового смартфона, нарешті, обзаведеться другим модулем. У ній будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 12 і 2 Мп. Ми не сумніваємося, що Google Pixel 4 XL, як і його попередники, буде демонструвати відмінні результати в тестах його фото- і відеоможливостей. Якщо витік про характеристики вірний, то це лише ще одне підтвердження, що всі ці гонки за мегапікселями не мають ніякого сенсу при наявності прямих рук у розробників.

    Молодша версія буде оснащена 6 ГБ оперативної і 128 ГБ флеш-пам’яті, а її ціна складе 459 доларів. Будуть передбачені версії з 8 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті, а також з 8 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ флеш-пам’яті.

    Ємність акумулятора смартфона складе 4000 мА • год.