Geekbench підтвердив апаратну платформу Samsung Galaxy Fold

    98

    Складні мобільники в нинішньому році – пристрої сумнівні і дорогі. Конструкція Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X викликає питання і побоювання в плані довговічності. Але самі виробники впевнені, що запропонована ними концепція найправильніша.

    Відрізняються конкуренти не тільки кількістю дисплеїв, але і тим як згортається основний екран. Є відмінності і в апаратній платформі. Так, у гнучкого смартфона Huawei всередині стоїть Kirin 980. Що стосується Fold, то багато хто впевнений в наявності чіпа Snapdragon 855, хоча сам виробник лише обмежився зазначенням, що це 7-нм процесор з 8 ядрами.

    На користь того, що новинка дійсно отримала Snapdragon 855 кажуть результати її прогонки в бенчмарку Geekbench. Синтетичний тест зміг розпізнати присутність 8-ядерного чіпа від Qualcomm і за підсумками одноядерного і багатоядерного тестів він набирає 3418 і 9703 бали відповідно. Результати випробувань явно вказують на те, що це Snapdragon 855. Підтвердив бенчмарк і те, що апарат отримав 12 Гб оперативної пам’яті.

    Нагадаємо, що продажі Samsung Galaxy Fold стартують 26 квітня по ціні $ 1980.