Смартфон Motorola на базі Exynos 9610 протестований в Geekbenсh

    99

    Під маркою Motorola виходять мобільники, розраховані на лояльних до цього виробника користувачів, коли стара і добра Moto була на піку популярності, а також готових переплачувати за бренд. Правда, таких відданих фанатів все менше, ось і доводиться компанії кидатися в пошуках рецепта хіта продажів.

    Один із кроків – установка чіпа від Samsung. У мережі вже мелькала інформація, що Motorola вирішила прикупити собі партію процесорів Exynos 9610 і готує відразу два смартфона з ним на борту. Один з майбутніх дебютантів був помічений в базі даних популярного бенчмарку Geekbench.

    Апарат ідентифікований як Motorola One Vision і є припущення, що на ринок він вийде як Motorola P40. Синтетичний тест підтвердив присутність чіпсета Exynos 9610, а також вказує на наявність 6 Гб оперативної пам’яті і програмної платформи Android 9.0 Pie.

    За підсумками тесту новинка набирає 1599 балів в одноядерному тесті і 5328 очок в багатоядерному. За рівнем продуктивності 10-нм чіп від Samsung знаходиться приблизно на одному рівні з Snapdragon 660.

    З чуток, Motorola P40 повинен володіти 6,2-дюймовим дисплеєм, 3/4/6 Гб оперативної пам’яті, 32/64/128 Гб постійної, здвоєною тильною камерою з 48 Мп датчиком в якості основного, а також новинка вийде в рамках програми Android One.