«Живі» фото Samsung Galaxy A50 і Galaxy A30

    257

    Попри те, що китайські компанії намагаються підім’яти під себе ринок доступних і середнього класу смартфонів, Samsung не здається і готує відсіч навалі недорогих «Китайфонів». Корейці вирішили підкуповувати користувачів тим же, що і трубки з Китаю – привабливим співвідношенням ціни і характеристик.

    Першими відстоювати позиції бренду в боротьбі з китайськими пристроями були кинуті бюджетні мобільники серії Galaxy M. Незабаром до них приєднаються моделі з оновленої лінійки Galaxy A, яка в минулому році почала сповідувати стратегію «купа камер».

    Сьогодні у нас з’явилася можливість поглянути на «живі» фото Galaxy A30 і Galaxy A50, дата анонсу яких не названа. Нам показали новинки тільки зі «спини», і молодша версія в чорному кольорі отримала здвоєну тильну камеру, а також звичайний сканер відбитків пальців. За попередньою інформацією, тут встановили датчики на 16 Мп + 5 Мп.

    Багатокамерна концепція простежується в Galaxy A50, який отримав три модулі на задній панелі і це сенсори на 25 Мп + 8 Мп + 5 Мп. Виділитися йому на загальному тлі пристроїв середнього класу повинен дозволити дисплейний сканер відбитків пальців.