Достроковий витік: Xiaomi Mi 9 Explorer Edition на відео

    114

    Щороку до нас приходить оновлена лінійка смартфонів Mi від Xiaomi. Ця серія користується популярністю: флагмани привабливі зовні і адекватно коштують, що допомагає китайцям привернути увагу до свого модельного ряду. Ось і через два дні відбудеться прем’єра Xiaomi Mi 9 і його преміальної версії Xiaomi Mi 9 Explorer Edition. На відео потрапив майбутній Xiaomi Mi 9 EE і можна подивитися як він виглядає.

    У короткому промо-ролику можна побачити вже знайомий нам по Xiaomi Mi 9 мобільник з однією єдиною відмінністю – імпровізованою прозорою тильною кришкою. Інформація про встановлення чотирьох об’єктивів на тильній стороні тут не знайшла свого підтвердження і основна камера потрійна, де верхній модуль отримав червону окантовку.

    Після побаченого задаєшся питанням, чим же Xiaomi Mi 9 EE буде відрізнятися від базового варіанту флагмана? Можливо, знову буде зроблена ставка на просунуту систему ідентифікації по обличчю і смартфон отримає дисплейний сканер відбитків пальців останнього покоління з розширеною зоною розпізнавання. Відповіді на всі питання отримаємо в середу, 20 лютого.

    Тим часом Лей Цзюнь продовжує екскурс по характеристиках Xiaomi Mi 9. Зокрема, він повідомив про наявність спеціального ігрового режиму Game Turbo, який дозволить оптимально розподіляти системні ресурси для підвищення ефективності роботи. Швидше за все, це буде аналог технології GPU Turbo від Huawei, але ось доцільність впровадження цієї фічі – спірне питання, адже можливостей Snapdragon 855 вистачає з головою для всього. Крім того, стало відомо, що основна камера захищена сапфіровим склом і флагман отримає підтримку бездротової зарядки потужністю 20 Вт.



    • інші новини