Не купуй Samsung Galaxy S10 поки не прочитаєш це

    263

    Вже 20 лютого 2019 року в американському Сан-Франциско відбудеться офіційна презентація флагманського смартфона Samsung Galaxy S10, який вийде на ринок в трьох версіях, що відрізняються один від одного підтримкою різних технологій, розмірами, дизайном і частково технічним оснащенням. Продажі всіх цих новинок почнуться в Європі, США, Китаї та інших країнах світу вже 8 березня, тобто незабаром після презентації. Проте, з покупкою новинки краще не поспішати.

    Достовірно відомо, що Samsung Galaxy S10 в найбільш доступній і дешевій за ціною версії, у якій сканер відбитків пальців буде вбудований в бічну кнопку, а не в екран, обійдеться жителям Європи приблизно в 846 доларів. Вартість найдорожчих моделей може досягти 1800 доларів, тобто просто величезної суми грошей, дозволити собі віддати яку за телефон зможуть тільки одиниці.

    Втім, купувати Samsung Galaxy S10 серед перших абсолютно точно не варто, нехай офіційний магазин і запропонує вигідний бонус у вигляді бездротових навушників Galaxy Buds безкоштовно. Як показує досвід минулих років, мобільний пристрій стане набагато дешевшим і доступнішим для покупки вже через кілька тижнів після презентації, а через десь два місяці після початку продажів купити всі модифікації нового флагмана вдасться приблизно на 30% дешевше.

    Цілком очевидно, що навряд чи два місяці використання смартфона поміж перших вартують того, щоб переплачувати таку величезну суму грошей. Втім, звичайно, якщо купувати Samsung Galaxy S10 в офіційних торгових точках за повну ціну, то можна розраховувати на фірмову 12-місячну гарантію, а ось якщо здійснювати покупку на «сірому» ринку, де даний флагман і подешевшає дуже сильно, то за гарантійний ремонт в разі чого у відповіді виявиться саме той магазин, де був куплений флагман. Де купувати телефон – особиста справа кожного.