Meizu 16s з потрійною камерою на рендері

    155

    Відомо, що навесні відбудеться анонс сімейства Meizu 16s, до якого, крім базового флагмана увійде його збільшена Plus-версія, а також компанія намірилася випустити свій ігровий мобільник з ім’ям Meizu 16T. Смію припустити, що це не буде скромний анонс і нас чекає масштабна презентація, де обов’язково «пройдуться» по Xiaomi Mi 9.

    Найголовніше, що потрібно знати про Meizu 16s – працювати він буде на чіпі Snapdragon 855, екран буде виконаний за технологією OLED, отримає батарейку на 4000 мАг, а в дизайні пануватиме простота і елегантність, закладені в Meizu 16th. А ще глава Meizu пообіцяв NFC. Сьогодні нам запропонували поглянути на те, як буде виглядати новинка.

    У зовнішньому вигляді обійшлося без сюрпризів. Це смартфон, виконаний в добре знайомому нам дизайні Meizu 16th, але з потрійною тильною камерою і без підборіддя. Правда, швидше за все, реальний продукт навряд чи повністю позбавили від нижнього відступу.

    Очікується, що корпус пристрою отримає керамічне напилення. Передбачається, що флагман запропонує підтримку швидкої зарядки потужністю 24 Вт, бездротової зарядки і майже напевно всі три новинки будуть хизуватися дисплейними сканерами відбитків пальців.

    Нагадаємо, що раніше глава компанії Хуан Чжан заявляв про те, що масове виробництво Meizu 16s стартує в кінці березня.