Вчені попередили про небезпеку вживання грейпфрута і мандаринів

    313

    Судячи з усього, фармацевтичні компанії, які заробляють мільярди доларів на вітамінних таблетках, вирішили зробити потужне інформаційне вкидання заради своїх прибутків.

    Видання iReactor раптово повідомило довірливим читачам, що вчені попередили про небезпеку вживання цитрусових. Наприклад, грейпфрут дуже шкідливий, тому як затримує виведення з організму лікарських препаратів. Тобто, якщо запивати таблетки соком грейпфрута, то можна померти від передозування таблетками.

    З приводу здорових людей, які не п’ють таблетки, в статті нічого не сказано. Але існує істотне доповнення – цей фрукт ще викликає алергію.

    Також деякі вчені заявляють, що не менш шкідливі мандарини. Виявляється, фермери їх напихають етиленом. Втім, як і апельсини, лимони і так далі.

    Звідси висновок. Не можна їсти фрукти, потрібно піти в аптеку і купити біологічні добавки на основі цитрусових. Або ліки, що містять «цедру лимона, апельсина, грейпфрута». Але за зовсім інші гроші. Тоді не буде ризику припливу сечової кислоти і подагри. Назву інституту, який дав подібні результати, iReactor не приводить.