Huawei спільно з компанією Tesla готує унікальну новинку

    73

    Напередодні презентації флагманського смартфона Honor Magic 2 в мережі виявили перші фото та навіть відео із демонстрацією новинки. Окрім того, з’явилася інформація, що спеціальну версію пристрою Huawei випустить спільно із компанією Tesla.

    Про це повідомляє Android Pure.

    На рендері, який нещодавно опублікували, Honor Magic 2 показали з чотирма камерами ззаду, але на іншому фото видно, що камера у смартфона все ж потрійна і за дизайном схожа з такою ж в Huawei P20 Pro. Ймовірно, на знімку демонструються передпродажні зразки, так як на одному з апаратів замість Honor написано Eiffel.

    Honor Magic 2

    Також в мережі з’явилося відео, на якому під музику демонструють роботу механізму слайдера Magic 2. На жаль, пристрої знаходяться у вимкненому стані, тому оцінити товщину рамок неможливо.

    Огляд Honor Magic 2 – дивіться відео

    Ще один витік показує упаковку спеціального видання Honor Magic 2, на якій крім назви смартфона нанесено логотип Tesla – відомого американського виробника електрокарів. На даний момент невідомо, чим буде відрізнятися ця версія від звичайної.

    Honor Magic 2

    Відзначимо, презентація Honor Magic 2 запланована на 31 жовтня. Очікується, що смартфон отримає 6-дюймовий AMOLED-дисплей з мінімальними рамками, конструкцію слайдера з висувними фронтальними камерами, новий процесор Kirin 980 і графеновий акумулятор з підтримкою швидкої зарядки Magic Charge потужністю 40 Вт.