Samsung визнаний найнадійнішим виробником комп’ютерів – Apple зазнав тотальної поразки

    211

    Максимально технологічний за мінімальною вартістю: саме так охарактеризували Rescuecom лідера. Південнокорейський виробник серйозно підходить до питання підвищення якості продукції, успіх чого доводить перемога в престижному рейтингу.

    Компанія по ремонту комп’ютерів в США Rescuecom склала щорічний список найнадійніших комп’ютерів в країні. За підсумками аналізу в 2018 році найнадійнішим виробником визнали компанію Samsung Electronics, яка займає 6,4% американського ринку комп’ютерів, а частка ремонтів склала всього 1,63%. За такі хороші показники компанія отримала 393 бали в рейтингу надійності. Другим по надійності визнаний китайський виробник Lenovo, на частку якого припадає 14,9% ринку, і тільки 5,9% випадків ремонту, за що він набрав 253 бали.

    Місцевий виробник Apple зазнав тотальної поразки: мало того, що він значно відстав від свого давнього конкурента Samsung, так ще й поступився китайському виробникові, і зайняв образливе третє місце в списку надійності. При цьому частка ринку становить 12,7%, а ремонтувати техніку тільки в 2018 році довелося 8,7% користувачам, за що американський виробник зміг набрати лише 145 балів.

    Слідом за Apple з не великою відривом йдуть Dell й Microsoft з лінійкою Surface. Найгірше себе зарекомендували Asus й Acer. Rescuecom вважає комп’ютери Samsung «кращим вибором з сучасними технологіями за доступною ціною».

    Варто зазначити, що до цього року Samsung серйозно відставав від багаторічного лідера Apple, й лише в цьому році зробив значний ривок.