Діабет можна попередити, спираючись на раннє діагностування, розповіли лікарі

    180

    Діабет другого типу стає все більш поширеним серед населення, а вік пацієнтів стає все молодший. Медики встановили, що запобігати захворюванню тепер можна, виявивши в організмі грибкову інфекцію.

    Діабет стає досить поширеним захворюванням, в результаті якого в крові людини непередбачувано різко збільшується кількість цукру або глюкози. Згідно зі статистикою велика частина хворих (близько 90%) хворіє на діабет другого типу, а інсулінозалежних пацієнтів всього 10%.

    Відомо, що при другому типі діабету, підшлункова залоза хворого не виробляє необхідної кількості інсуліну або клітини людини перестають реагувати на даний гормон. Фахівці встановили, що такі порушення досить часто пов’язані із зайвою вагою пацієнтів і низькою фізичною активністю. Побороти такий тип діабету найчастіше можливо простим коригуванням харчування, фізичними вправами та запобіганням стресів.

    Медики впевнені, що запущені форми діабету другого типу просто самі переводять пацієнта до інсулінової залежності, адже спочатку кожен тип має однакові симптоми. Після вивчення природи виникнення діабету, вчені прийшли до висновку, що його можна попередити, спираючись на ранні передвісники хвороби. В ході проведення експерименту встановлено, що практично в 100% випадків перед діабетом людина страждає частими молочницею і кандидозом, які є поширеними грибковими інфекціями.

    Відомо, що молочниця є суто жіночим захворюванням, в той час як кандидозом страждають і чоловіки. Саме невиліковність даних інфекцій говорить про необхідність перевірки організму на рівень цукру.