Snapchat стає Cat-chat: готуйтеся до котячого вторгнення

    115

    Snapchat нарешті зрозумів, як працює інтернет, і готується досягти, можливо, найбільшої зони охоплення: користувачів, які записують кумедні відео своїх кішок.

    AR-фільтри і лінзи тепер працюють не тільки на людях та деяких породах собак, але і на котах. Багато хто, визнаєте ви це чи ні, провів моменти зі сльозами на очах, спостерігаючи онлайн-відео кішок в смішних ситуаціях. Це справжній рушій інтернету.

    Snapchat анонсувала новинку, яка зробить революцію в соціальній мережі. Добре, революція може бути не дуже сильною, але це точно буде популярно. Фільтри AR та лінзи на Snapchat (нарешті) сумісні з особами наших улюблених кішок, і можна бути впевненими, що ми будемо вражені цими зображеннями.

    Добре, що ці Snaps, безумовно, будуть високої якості. Snapchat відомий тим, що використовує (особливо на новітньому iPhone) неймовірно точні фільтри AR, що стосуються відстеження особи, і він точно буде таким же чудовим з кішками. На iPhone X і XS додаток може використовувати додаткові датчики, необхідні для FaceID, в той час як на Android він буде просто використовувати передню камеру з великою точністю.

    Собаки та кішки – важлива частина життя багатьох людей – для деяких це справжні члени родини, і тепер ви можете, нарешті, включити справжніх власників вашого будинку, ваших кішок, в свої Snaps.