Samsung буде здавати смартфони в оренду за програмою лізингу

    342

    Щоб отримати Galaxy S9 / S9 + на 6 місяців, доведеться заплатити певну суму. Цю ж суму потрібно буде заплатити і за відмову.

    Здавати смартфони Samsung в оренду будуть в ідеальному стані. Якщо ж користувач за програмою лізингу вирішить обміняти пристрій, яким він користується, на більш новий, то це станеться безкоштовно. Однак, якщо за час оренди людина розіб’є флагман від Samsung, то йому доведеться доплачувати.

    Якщо ж людина зробить повну оплату вартості флагманського смартфона від Samsung, то пристрій повністю стане власністю тимчасового користувача. Варто зазначити, що програма лізингу буде поширюватися на Samsung Galaxy S9, S9 + і Note 9.

    Аналітики заявляють, що подібних пропозицій на теренах колишнього СРСР крім Samsung ще ніхто не робив. Нова послуга оренди від програми trade-in відрізняється тим, що людина відразу ж знає ціну повного викупу смартфона.

    Подібні програми лізингу вже давно діють у Великобританії, Кореї і США. Крім того, у Apple є схожа пропозиція, яке діє теж в обмеженому ряді країн.