У коді iOS 12.1 виявили натяк на новий iPad Pro

    108

    У мережі з’явилася інформація про оновлену лінійку планшетів від Apple, вона може бути представлена вже цієї осені. Переглядаючи код нової версії операційної системи iOS, автор 9to5Mac виявив посилання під назвою «iPad2018Fall». Цікаво, що в минулій версії iOS 12, перед виходом iPhone Xs, Xs Max і Xr були аналогічні посилання, під назвою iPhone 2018. Це може говорити про те, що Apple заздалегідь готує операційну систему для роботи з новими пристроями.

    Крім того, видання стверджує, що користувачі вже виявили посилання на підтримку Face ID альбомного формату. Це є ще одним доказом на користь існування нового iPad з Face ID і безрамковим дизайном.

    Нагадаємо, що нові iPad Pro будуть у двох моделях: на 11 і 12,9 дюймів. Перша модель збереже розмір минулого iPad 10,5 за рахунок зменшення рамок навколо дисплея, а друга трохи змінить свої габарити. Також, варто відзначити, що в п’ятій бета-версії iOS 12, з’явилися нові іконки із зображенням iPad і вони підтверджують новий дизайн і відсутність кнопки «Home».

    Якщо припустити, що Apple буде дотримуватися стандартного графіка, ми побачимо нові iPad вже в жовтні цього року.