У мережу потрапили цікаві фото старих київських автобусів

    359

    На столичне “кладовище” для зношених автобусів люди просто так потрапити не можуть через те, що приміщення знаходиться в аварійному стані. 

    Заступник голови КМДА з питань транспорту Дмитро Давтян розповів, що за останні десять років було списано кілька сотень автобусів.

    “Будівля являє собою центральну колону-опору і дах, яка оточує її по периметру (діаметр – 160 м). Дах складається з майже 200 надміцних металевих тросів, на яких закріплені бетонні плити. Зараз будівля потребує ремонту, бетон місцями відлетів, але в “Київпастрансі” пояснюють, що поки ремонтні роботи там проводити не планують “, – повідомив Давтян.
    І додав: “За останні 10 років (починаючи з 2007 року) списано 530 автобусів, 102 трамвая і 295 тролейбусів, але з 2015 року Київрада практично призупинила процес списання. Це тривалий процес. Після перевірки техніки частина її, можливо, буде відремонтована і відновлена , а частина спишуть, і вона буде здана на металобрухт або продана з аукціону. до кінця року доля зношеного транспорту буде визначена ».