Докладний розбір Xiaomi Mi Mix 2S – який смартфон ми отримаємо

    385

    Цей тиждень в новинах про Xiaomi присвячена майбутньому смартфону Xiaomi Mi MIX 2S, який може бути представлений до кінця лютого.


    Уже з’явилися графічні концепти нового смартфона, а недавно смартфон, схожий на нього, з’явився на відео.

    Тепер ми знаємо, що смартфон буде мати майже безрамковий дизайн. Крім того, керувати ним можна буде жестами, як айфоном X.

    На відео швидше за все Mi MIX 2, повернений догори ногами :))

    А ось з’явився і виток характеристик Mi MIX 2S і він досить цікавий. Тому, розглянемо його докладніше.

    У грудні минулого року стало відомо, що Qualcomm і Xiaomi домовилися про те, що новий флагманський процесор Snapdragon 845 SoC вперше з’явиться саме в смартфоні пекінської компанії. Тоді все думав про Mi 7, але з файлів прошивки, які отримали активні користувачі форуму xda, стало відомо, що вперше ця процесорна система з’явиться в Mi MIX 2S.

    Але не треба забувати про те, що минулого тижня вже був представлений смартфон, в якому процесорна система Snapdragon з’явилася вперше. Це був Redmi Note 5 pro і Snapdragon 636. Дві прем’єри процесорів за два тижні – чи не забагато?

    Xiaomi Mi Mix 2S

    Файли прошивки також підказали, що Xiaomi Mi MIX 2S , який має кодову назву “polaris”, буде працювати на Android 8.0 Oreo. Це також означає, що смартфон може бути сумісний з Project Treble (коли платформа Андроїд відокремлена від прошивки виробника, і може оновлюватися незалежно від прошивки, що прискорить оновлення на новітні версії ОС). Крім того, в файлах прошивки повідомляється, що смартфон оснащений дисплеєм FHD + (1080 × 2160 пікселів), має співвідношення сторін 18: 9, і буде підтримуватися акумулятором 3400 мач.

    Крім характеристик, файли програмно-апаратних засобів, як повідомляється, вказують деякі особливості штучного інтелекту камери, які дозволять датчикам зображення запропонувати підтримку розпізнавання сцени, схоже на функції камери в Huawei Mate 10. Апаратне забезпечення камери поки невизначено, але деякі бінарні файли в прошивці, як повідомляється, вказують на сенсор Sony IMX363.

    Крім того, існують ознаки функцій “відстеження об’єктів”, “автоматичний HDR” і “chroma flash”, які, як очікується, будуть відрізняти новий смартфон від попередніх пристроїв Xiaomi.

    Інші дані, виявлені в отриманих файлах, включають підтримку подвійний SIM-карти, ІК-передавач і індикатор світлодіодних сигналів.

    Також є відомості про 8 ГБ оперативної пам’яті на чіпах LPDDR4X, як мінімум 256 ГБ вбудованої пам’яті з файловою системою UFS, подвійну 12 Мп основну камеру, сканер відбитків пальців на задній панелі, і підтримку глобальних частот LTE.