Путін нас обдурив: в “ЛДНР” масово хочуть в Україну

    757

    У соціальних мережах сепаратисти і прості жителі “ЛДНР” визнають, що їх любов до Путіна призвела до повної соціально-економічної катастрофи

    Політика України по блокаді окупованих територій призвела до того, що все більше місцевих жителів бажають повернення до України. Про результати блокади написав доброволець АТО та бізнесмен Євген Шевченко.

    “Коли ми перекрили торгівлю з окупантами й український народ нас у тому підтримав, то влада та усі її порохоботні консерви волали, що ми своїми діями призведемо до колапсу в економіці, до віялових відключень, до курсу долара по 50грн і таке інше. Проте, як ми усі вже побачили й пересвідчилися, вони просто захищали свої мільярдні надприбутки в афері “Роттердам+””, – написав Шевченко.

    Втім, економіка терористів в ДНР/ЛНР без надходжень з українського бюджету таки зазнала разючого удару.

    “І наразі навіть найзавзятіші шанувальники “руського миру” визнають, що Донбас може повернутися до нормального життя виключно у складі України”, – додав Шевченко.

    В якості доказу він додав пост організатору так званого “референдуму” в “ДНР” навесні 2014 року Романа Лягіна. Інші користувачі з Донбасу також визнають, що нічого доброго любов до Путіна не принесла. Вони вважають Путіна зрадником, та не бачать майбутнього без України.

    Нагадаємо, що спецпредставник держдепартаменту США з питань України Курт Волкер розкрив деталі переговорів з помічником російського президента Владиславом Сурковим.

    Раніше Волкер заявляв, що США активно шукають шляхи вирішення конфлікту на Донбасі, але жодна угода з Росією не будуть приймати без обговорення з Україною і Євросоюзом.

    А американські журналісти пояснили, що ймовірність надання Україні летального зброї досить висока, але ризики від такого кроку Вашингтона можуть виявитися значними.

    Джерело: Politeka